Izostanak strasti, help :(!!

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
CekamDiplomu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 03, 2015 11:58 pm

Izostanak strasti, help :(!!

Post od CekamDiplomu »

Cao drugarii :),
ja imam veeeeliki probl koji ce me, ako ne nadjem resenje, kostati najlepse i nabolje veze ikad. Ovako stoje stvari, mi smo god i po u vezi, od kojih probl traje godinu. Probl je prerani izostanak strasti. Sexa jako retko ima a kad ga bude, on ne dozivi orgazam. Prvih 6 meseci je bilo svega, i sexa i orgazama i samo odjednom nesto stade. Odjednom nicega. Ja nakupovala sexy vesa, haltera, crveni karmin, igrala mu kabare tacku u sobi i uzbudi se ali orgazma nema. On tvrdi da nema dovoljno napaljenosti i odbija svaku tvrdnju da je mozda medic probl. Pilule nece nikako. Ne znam vise sta da radim. Sve sam uradila, trudim se, zadovoljavam ga max i nije mi jasno. Bas mi je tesko i nadam se da neko ima neki savet ili resenje. Odbija i sexologa jer smatra da nema nikakav probl. Volimo se mnogo i veza nam je kao bajka (bukvalno, tamo nema sexa :D :D ). Molim vas pomoziteeee.. sta se desava? Kako da mu vratim zelju za sexom?
hvala unapred :)
lepdandanas
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 07, 2015 10:23 pm

Re: Izostanak strasti, help :(!!

Post od lepdandanas »

Uff ajde ovako. Kad vec imate tako lepu i nadam se kvalitetnu vezu, jedino sto ti preostaje jeste da sednete i da popricate. Verujem da i on vidi problem, ali ima strah da ti ga kaze sta je tacno u pitanju da se ne uvredis, zato sedi jedan dan sa njim i pricaj najotvorenije, ali ne kao da je neko kome fali nesto i kome je potrebna lekarska pomoc, vec kao da je sve sto vam se desava normalno. Pitaj ti njega sta ga uzbudjuje, da li mu nesto nedostaje tokom vaseg sexa i sl.Ja bih ti rado pomogla jos nekim savetom, ali ne znam celu situaciju detaljno, mada je ti svakako odlicno znas i verujem da ces znati i kako da razgovaras sa njim.Pozdrav
CekamDiplomu
Novi član
Novi član

Post od CekamDiplomu »

Razgovarali smo mnogo puta i svaki put tvrdi da je cisto izostanak strasti. Napali se on kad ja krenem ali vrhunca nema kod njega. I uvek ja insistiram na sexu.. bojim se da ja na kraju ne izgubim zelju :(((
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Можда се плаши да не останеш трудна.
CekamDiplomu
Novi član
Novi član

Post od CekamDiplomu »

Za to postoji kondom. Ne izbegavas sex sa nekim zbog toga
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Ниси чула за ирационалне страхове? Осим тога, кондом може да пукне.
CekamDiplomu
Novi član
Novi član

Post od CekamDiplomu »

E pa kad bi svi takko razmisljali niki sex pre braka ne bi imao.. nema to veze s mojim problemom
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Зашто мислиш да нема везе?
Odgovori