Pretražio sam forume i nisam uočio sličnu temu...Naime imam sledeći problem: Imam normalnu želju i potrebu za sexom, normalnu erekciju, dužina i intezitet sexa su na zavidnom nivou (naročito prilikom korišćenja kondoma), volim žene, uživam sa njima, u stanju sam da vodim ljubav nekoliko puta zaredom sa istom željom, nemam psihičkih inhibicija...ali NEMAM OSEĆAJ ORGAZMA, tj. orgazam doživljavam istovremeno sa ejakulacijom, ali samo osetim da je gotovo bez ikakvog užitka..!
Užitak je postojao u ranijim godinama ali se gubio i smanjivao tako da sada praktično ne postoji. Savetovao sam se urologom, uradioo neke hormonske testove-rezultati su bili u granicama normale-proseka, neki i iznad, pio neke hormonske lekove ali nije bilo rezultata.
Dobio sam preporuku da budem s nekim koga zaista volim i to sam iskusio ali ovaj 32-godišnjak je i dalje sprečen da uživa u ovozemaljskim čarima. Ima li leka..?
Život bez orgazma
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Život bez orgazma
Mozda ne bi bilo loshe da poprichate sa nekim ima iskustvo u seksologiji! Potrazite psihijatra seksologa i dovoljno je da odete an jedan razgovor da se otvorite i isprichate a resenej ce onda doci vremenom ukoliko budete radili na sebi uz pomoc saveta strucnog lica!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Re: Život bez orgazma
Hvala, nije da nisam razmišljao o tome, nego nije mi se desilo ništa s psihološke strane da je izazvalo gubitak osećaja, samo s vremenom smanjivao i gubio...negde sam čitao u studijama Masters i Kinslija da dolazi do opadanja i gubitka te vrste osećaja li nisu definisali zbog čega...nažalost sexolozi su jako skupi, tako da zasad nisam u mogućnosti da ih posetim....hvala na odgovoru, sve najbolje!