Pomozitee!!!
Nisam toliko strucan tako da izvnite ako bude bilo neprimerenih i vulgarnih reci...
Imao sam odnos sa devojkom, koristili smo zastitu, nije spao, nije prosao rok, nije pukao sve super, izvadio sam ga na vreme i svrsio u kondom, zatim ga skinuo uredno vezao i bacio,i ruke su mi bile suve samo sam kondom dodirivao ali ih nisam oprao posle odlaganja kondoma i odlucio da je jos malo zadovoljim, nisam gurao vise od pola prsta i to je trajalo nekih 10-15 sekundi i setio sam se da nisam opra ruke i momentalno prestao.
Koje su sanse da je trudna, plodni su joj dani ?
HITNOO POMOZITE !!!
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Re: HITNOO POMOZITE !!!
ajde bilo ko, bilo kakav odgovor, imam neverovatan trip...
Bilo kakav, nestručan odgovor od mene...
Ako nisi dirao unutrašnju stranu kondoma, 99,9% nije trudna.. a ako si gurao prste i u kondom, onda nemam pojma
Ako nisi dirao unutrašnju stranu kondoma, 99,9% nije trudna.. a ako si gurao prste i u kondom, onda nemam pojma

Nisam dirao unutrasnju stranu ali ono ostalo je malo necega na njemu dok sam skidao kondom i samo sam presao rukama preko toga ali su su ruke osusile za15 sekundi....Perke29 napisao:Bilo kakav, nestručan odgovor od mene...