Hitno!
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Hitno!
Moj decko i ja, smo imali prvi seksualni odnos, imamo po 17 godina... U vezi smo 10 mjeseci i sinoc smo odlucili da to zajedno uradimo... Trudio se da bude sto njezniji da me ne bi boljelo, medjutim bolilo me je, bilo je malo teze probiti himen, ali smo pravili pauze.... isli smo sve dublje i dublje, bol je bio sve jaci... posle par minuta vidjeli smo na krevetu malo krvi........................................Nismo imali problema sa kondomom, niti je on svrsio u mene ... !! ali vec jutros, kada sam ustala, nisam mogla da jedem, bilo mi je muka pri samoj pomisli na hranu......... i naravno nisam jela... nakon otprilike sat i po, povratila sam.... i sve vrijeme mi se nista ne jede !!! samo mi se pije voda................. SADA SE MI BRINEMO DA LI SAM TRUDNA, ILI STA JE U PITANJU, NEMAMO NIKAKVU IDEJU.... ........................... ODGOVORITE HITNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Hitno!
ne brini...za sad
ako nije svrsio u tebe ne mozes biti trudna.
Takodje simptomi trudnoce ako se ne varam se javljaju tek u trecoj ili cetvrtoj nedelji trudnoce,ne tako nekoliko sati posle odnosa.
Nema potrebe da brines.

ako nije svrsio u tebe ne mozes biti trudna.
Takodje simptomi trudnoce ako se ne varam se javljaju tek u trecoj ili cetvrtoj nedelji trudnoce,ne tako nekoliko sati posle odnosa.
Nema potrebe da brines.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Hitno!
Ma kakva trudnoca 
A muka ti je zato shto si ushla u svet odraslih zena
psihichki deo tvoje lichnosti zna jako da utiche na to kako ce se osecati i ponashati fizichki deo tebe
Opusti se, izgubila si nevinost, krv je znak da je himen probijen, sada sledeci put samo sto vishe opushtanja, sto vishe predigre, sto vishe da se aktiviraju tvoje zlezde i ovlaze sam ulaz u vaginu i samu vaginu i polako
mladi ste i tek otkrivate kako sve funkcionishe.
Ne moze to iz prve da bude savrsheno
niti treba da bude 
A sto se tiche umishljanja i tripovanja trudnoce, najbolje je da oboje prochitate neshto vishe o koncepciji, o tome kako gde sta kada, p aonda da mozete opushtenije da se volite. Iako su ovakve muke normalne za jedan mlad organizam, bez ikakvog znanja i podataka se upushtate u odnose, a nije to najchesce tako lagana igra
U svakom sluchaju, jako pohvalno shto koristite zashtitu, i za sada kada ste mali, j mladii najbolje je da te tako shtitite, kondom i onda ne boli glava
redovno odrzavanje higijene, smanji unos secera, cigareta ako pushish, pojachaj unos technosti posebno u ovim vrelim danima, technosti kao voda, prirodni chajevi, jogurt, mleko, a ne gazirani slatki sokovi i sl.

A muka ti je zato shto si ushla u svet odraslih zena

Ne moze to iz prve da bude savrsheno

A sto se tiche umishljanja i tripovanja trudnoce, najbolje je da oboje prochitate neshto vishe o koncepciji, o tome kako gde sta kada, p aonda da mozete opushtenije da se volite. Iako su ovakve muke normalne za jedan mlad organizam, bez ikakvog znanja i podataka se upushtate u odnose, a nije to najchesce tako lagana igra

U svakom sluchaju, jako pohvalno shto koristite zashtitu, i za sada kada ste mali, j mladii najbolje je da te tako shtitite, kondom i onda ne boli glava

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.