HITNO POTREBNA POMOC!!
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
HITNO POTREBNA POMOC!!
Pozdrav,imam 19 godina i prvi put sam spavao sa devojkom pre nedelju dana,medjutim mene zanima jedna stvar,pre nego sto sam svrsio nisam siguran da sam izvadio na vreme,jer sam osetio kao da je malo izaslo iz mene a da nisam svrsio,nego sam svrsio nakon 10tak sekundi kada sam izvadio,pa mene zanima da li je moguce da je prsnulo i ako nisam svrsio? da li je moguce da od napaljenosti krene i ako ne svrsite? ja znam da postoji tecnost koja se luci kada ste previse uzbunjeni tacnije vlazite,ali zanima me da li moze bas neka kolicina sperme da krene i pre nego sto svrsite? (izvinite ako sam malo prost sa recnikom)
Re: HITNO POTREBNA POMOC!!
CELERON1 napisao:Pozdrav,imam 19 godina i prvi put sam spavao sa devojkom pre nedelju dana,medjutim mene zanima jedna stvar,pre nego sto sam svrsio nisam siguran da sam izvadio na vreme,jer sam osetio kao da je malo izaslo iz mene a da nisam svrsio,nego sam svrsio nakon 10tak sekundi kada sam izvadio,pa mene zanima da li je moguce da je prsnulo i ako nisam svrsio? da li je moguce da od napaljenosti krene i ako ne svrsite? ja znam da postoji tecnost koja se luci kada ste previse uzbunjeni tacnije vlazite,ali zanima me da li moze bas neka kolicina sperme da krene i pre nego sto svrsite? menstruacija joj je prosla 5 dana pre odnosa (izvinite ako sam malo prost sa recnikom)
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Re: HITNO POTREBNA POMOC!!
I u predsemenoj tecnosti ima spermatozoida, ako si to hteo da pitas. A sad dal je nesto krenulo i pre nego sto si izvadio, to mislim da niko od nas ne moze da ti odgovori. Nadam se da je sve proslo kako treba, a da ne bi ubuduce razbijao glavu najbolje je da se opredelite za neku vrstu kontracepcije.