glavobolje tokom masturbacije
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
glavobolje tokom masturbacije
Imam problem par nedelja unazad, iako se isto ovo dešavalo pre 2-3 godine, ali je nakon par meseci nestalo.
Tokom samozadovoljavanja glava, odnosno deo gde počinje vrat do potiljka me strahovito boli. Kako se bližim vrhuncu bol je sve veći, i naravno kada dođem do toga, kreće strahovito da me boli, par sekundi ne mogu uopšte vrat da pomerim.. Bol prestane nakon 15-ak minuta. Strahovito me boli, povraća mi se, znam da će zvučati čudno ali imam osećaj kao da mi teče tečnost kroz taj deo dole ka kičmi.
Da li se neko susreo sa ovim problemom?
Tokom samozadovoljavanja glava, odnosno deo gde počinje vrat do potiljka me strahovito boli. Kako se bližim vrhuncu bol je sve veći, i naravno kada dođem do toga, kreće strahovito da me boli, par sekundi ne mogu uopšte vrat da pomerim.. Bol prestane nakon 15-ak minuta. Strahovito me boli, povraća mi se, znam da će zvučati čudno ali imam osećaj kao da mi teče tečnost kroz taj deo dole ka kičmi.
Da li se neko susreo sa ovim problemom?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: glavobolje tokom masturbacije
Имаш проблем са раменим појасом. Препоручио бих ти ово: http://*/index.html?stranica=s ... a_racunari
Pročitao sam taj odgovor na drugim temama, ali sigurno nije u pitanju, jer glavobolja počinje onog momenta kada se uzbudim. Npr, ležim i razmišljam o nečemu, uzbudim se, dok je dečko u meni.. Ne radim ništa sa rukama ili ramenima a kreće da boli. I kako se bližim vrhuncu bol je sve veća.
Evo poslednjih dana glavobolje traju bukvalno ceo dan, ne vrede mi ni lekovi protiv bolova.
Čak ni ne krenem da se samozadovoljavam, niti da vodim ljubav, samo da se uzbudim, bol kreće, a ako masturbiram sve intenzivnije.
Da li neko ima bilo kakav savet?
Čak ni ne krenem da se samozadovoljavam, niti da vodim ljubav, samo da se uzbudim, bol kreće, a ako masturbiram sve intenzivnije.
Da li neko ima bilo kakav savet?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 05, 2016 8:42 pm
Mislim da bi trebao da ideš kod doktora.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Па и не треба да радиш ништа са рукама. Поента је да ти је поремећен крвоток због спазма у раменом појасу. Када ти крвни притисак порасте због неког разлога долази до дисбаланса. И друга варијанта је могућа да ти се прошире крвни судови у мозгу због узбуђења а због спазма у раменом појасу не дође довољна количина крви и због тога падне притисак у глави. Узми да радиш вежбе па ћеш убрзо да видиш. До сада си већ могла да елиминишеш тај узрок да си вежбала.
Misliš eliminisao?
Pokušaću sa tim vežbama, svakako sam zakazao termin kod doktora pa ću proveriti i sa njim.

Pokušaću sa tim vežbama, svakako sam zakazao termin kod doktora pa ću proveriti i sa njim.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Не мислим.
Izvini, vežbao/la, s obzirom da sam muško.
Hvala na pomoći
Hvala na pomoći
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Па како онда имаш дечка?
Jer dečko ne može imati dečka? 

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Јер? Хтео си да кажеш "јел"?
Не може.
Не може.
Ne, hteo sam da kažem jer, kao konstantaciju nakon tvog posta, " .. jer momak ne može imati momka .. ? "
Nema potrebe da me učiš razlici između jer i jel, niti ja imam potrebu da tebe pitam "je li momak može imati momka?" , tvoj post koji pročitah na nekoj temi kako je biti gej stvar ličnog izbora i može se promeniti mi dovoljno govori o tvojoj percepciji, koju zaista ne bih komentarisao.
Niti je ovo religijski forum, pa da prosipaš mudrosti o Bogu, paklu i slličnim glupostima, niti ti imaš prava da komentarišeš tuđe izbore i shvatanja, ako si tup da nešto razumeš ne moraš to i da pokazuješ.
Da si toliki "vernik" a ne licemer, znao bi takođe koliki je greh suditi nekome i osuđivati nekoga. Bolje gledaj svoja posla.
Pošto nemam nameru gubiti vreme, pozdravljam te.
Nema potrebe da me učiš razlici između jer i jel, niti ja imam potrebu da tebe pitam "je li momak može imati momka?" , tvoj post koji pročitah na nekoj temi kako je biti gej stvar ličnog izbora i može se promeniti mi dovoljno govori o tvojoj percepciji, koju zaista ne bih komentarisao.

Niti je ovo religijski forum, pa da prosipaš mudrosti o Bogu, paklu i slličnim glupostima, niti ti imaš prava da komentarišeš tuđe izbore i shvatanja, ako si tup da nešto razumeš ne moraš to i da pokazuješ.

Pošto nemam nameru gubiti vreme, pozdravljam te.

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Упитна реченица не може да почне са "јер" због тога што се користи код одговора, објашњава разлог.
Ово није религијски форум али није ни "парадни". Ако ја немам право да искажем своје мишљење о нечему што нема везе са здрављем онда немаш ни ти то право.
Не судим никоме али је Бог већ пресудио. Пошто си у заблуди мислећи да си велики верник јер користиш неке библијске ставове и мени их трљаш о нос, само ћу ово да ти цитирам из Библије:
Ово није религијски форум али није ни "парадни". Ако ја немам право да искажем своје мишљење о нечему што нема везе са здрављем онда немаш ни ти то право.
Не судим никоме али је Бог већ пресудио. Пошто си у заблуди мислећи да си велики верник јер користиш неке библијске ставове и мени их трљаш о нос, само ћу ово да ти цитирам из Библије:
Поздрављам и ја тебе.Или не знате да неправедници неће наследити царство Божије? Не варајте се: ни курвари, ни идолопоклоници, ни прељубочинци, ни аџувани, ни мужеложници, (1. Коринћанима 6:9)
Знајући ово да праведнику закон није постављен, него безаконицима и непокорнима и безбожницима и грешницима, неправеднима и поганима, крвницима оца и матере, крвницима људским, Курварима, мужеложницима, људокрадицама, лажљивцима, клетвопреступницима, и ако шта има противно здравој науци, (1. Тимотију 1:9,10)
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 02, 2017 12:54 pm
Meni ovo lici na neki neuroloski problem, nesto vezano za poremecaj cirkulacije. Prilikom orgazma i ejakulacije povecana je cirkulacija u mozgu. Konsultuj se sa dr opste prakse da ti da uput za neurologa.
Mada acaaa bi ti savetivao da trazis i uput za neuropsihijatra xD
Mada acaaa bi ti savetivao da trazis i uput za neuropsihijatra xD