Zdravo, dragi ljudi
Verovatno ce mnogima od vas biti cudno sto pisem o mojim problemima na sajtu ovog tipa,ali eto lakse je poveriti se nepoznatim ljudima,zar ne
Moj problem nije neke seksualne prirode,ali vas sve lepo molim,pretpostavljam da ste stariji i iskusniji od mene da mi pomognete da prevazidjem ovaj problem...
Molim vas takodje da se ne rugate ogromnoj kolicini moje gluposti, nisam ja kriva sto sam tako naivna
Pa da pocnemo... Imam 20 godina, jako sam emotivna, jako, jako

Bila sam u vezi dve godine. u pocetku je sve bilo sjajno, bajno, kao na filmu, ali je vremenom moj decko poceo da pokazuje znake ogromne ljubomore. Nije da sam ja neko ko je sklon pravljenju nekih stvari koje bi tu ljubomoru izazivale... dacu vam samo primer da mu je uzasno smetalo i kada gledam film sa nekim zgodnim glumcem. U pocetku mi nije toliko smetala ta posesivnost,medjutim...vremenom je prouzrokovala svadje. Recimo, ja na predavanju a on se uznemiri sto mu ne pisem, i odmah pocne "gde si, s kim si,ko zna sta radis..." I tako smo se mi svadjali,svadjali i na posletku me je ostavio i to bas kada sam bila u bolnici pred operaciju i nije se znalo da li imam neki maligni tumorili nesto bezopasno... U svoj toj agoniji oporavka,cekanja rezultata PH nalaza,on me nije pitao ni kako sam...a ni ja nekako nisam imala vremena da se opterecujem sa njim,jer su mi desavanja tada prilicno skretala misli. Srecom,sve je to dobro proslo. Uzivala sam,verujte bilo je olaksanje izlaziti i ne opterecivati se time da se slucajno necete javiti na telefon,da necete videti poruku... bilo je zaista olaksanje ziveti slobodno i bez trzavica. To je tako trajalo 2 meseca i onda je doticni,zvacemo ga "X"

) nasao devojku. E tu,pretpostavljam,dolazi do budjenja sujete i to mi je bas tesko palo.Mislim da sam do tog dana mislila da ce on shvatiti da je pogresio i vratiti se,a onda mi je postalo jasno da izgleda nece. Onda sam ga kontaktirala i opet smo bili zajedno kada je on ostavio tu devojku...medjutim,opet su pocele svadje i onda sam ja odlucila da prestanem sa svim tim... I dalje ga volim,prvi je decko sa kojim sam imala odnose,samim tim ima veliku ulogu u mom zivotu...Sada stvari stoje tako da onima novu,novu devojku,ali stalno mi pise koliko me voli,kako mu je zao sto nam nije uspelo,i meni je iz tog razloga jako tesko. Nije da mislim da necu vise nikad nikog naci,imam i udvarace ali meni se nekako gadi da pogledam nekog drugog, i ne mogu da zamislim da spavam sa nekim drugim ko nije on,nemam volje da klin klinom izbijam... Predlozio mi je da se vidjamo,pa ako budemo mogli dalje on ce ostaviti tu devojku,i eto meni tako malo treba da pristanem.Nije da nisam svega svesna,zaista jesam,ali nemam snage da nesto poduzmem,nekako ne mogu da se zamislim bez njega,sa nekim drugim. Sta cu ja sad, dragi moji ljudi?