Abortus

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
muskarac96
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 03, 2012 7:16 pm

Abortus

Post od muskarac96 »

Posle koliko vermena zacetka moze se izvrsiti abortus...Znam da posle 10 nedelja u nasoj drzavi ne moze, ali dali moze posle prve ili druge nedelje?
Милош1212
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 03, 2012 11:48 am

Re: Abortus

Post od Милош1212 »

Абортус је убиство детета у мајчиној утроби. То што је нешто законски дозвољено не значи да није убиство. Дакле, ти ћеш убити свог сина или кћерку и то на један врло суров начин. Већ 3 недеље после зачећа твом детету куца срце. Информиши се на интернету, погледај како изгледа развој детета у мајчиној утроби...

http://www.youtube.com/watch?v=jVGWCfMF ... ature=plcp
Rouzi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 09, 2012 4:08 pm

Post od Rouzi »

MIlose,
slazem se sa tobom.
ALI:
U danasnjem mOdernom 21 veku POSTOJE MNOGE OPCIJE preventivnog zaceca i sprecavanja ne planskog zaceca.Mislim dA JE OVO MNOGO BITNIJE!
Kad se odrzavaju seksualni odnosi ONDA SE TO "radi": smisljeno,planski,pa ce se time izbeci silni nezeljeni Abortusi KOJI SU TOTALNO NE ZDRAVI i cak mogu da prouzrokuju razne probleme-postoje verovatnoce oko buducih ne zaceca kod mladih zena koje su abortirale..
Pamet u glavu! Onda nema "problema :D "
Jos jedno pitanje
Sta raditi kad "mladic" ne zeli "ozeniti trudnu devojku"?I jos kaze devojci:"TO nije moje dete!!"
Sta ta devojka da radi?
Sta ce reci roditelji te devojke? Da li je "samo devojka" kriva zato sto je ostala trudna??! Posto je ZA SEKS POTREBNO DVOJE!!
Da li "treba nekome" TO "ne zeljeno dete"-ili se treba dozivotno "po Sudovima sa svojim advokatima povlaciti"..ITD..
demir999
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 11, 2012 12:00 am

Post od demir999 »

Rouzi napisao:MIlose,
slazem se sa tobom.
ALI:
U danasnjem mOdernom 21 veku POSTOJE MNOGE OPCIJE preventivnog zaceca i sprecavanja ne planskog zaceca.Mislim dA JE OVO MNOGO BITNIJE!
Kad se odrzavaju seksualni odnosi ONDA SE TO "radi": smisljeno,planski,pa ce se time izbeci silni nezeljeni Abortusi KOJI SU TOTALNO NE ZDRAVI i cak mogu da prouzrokuju razne probleme-postoje verovatnoce oko buducih ne zaceca kod mladih zena koje su abortirale..
Pamet u glavu! Onda nema "problema :D "
Jos jedno pitanje
Sta raditi kad "mladic" ne zeli "ozeniti trudnu devojku"?I jos kaze devojci:"TO nije moje dete!!"
Sta ta devojka da radi?
Sta ce reci roditelji te devojke? Da li je "samo devojka" kriva zato sto je ostala trudna??! Posto je ZA SEKS POTREBNO DVOJE!!
Da li "treba nekome" TO "ne zeljeno dete"-ili se treba dozivotno "po Sudovima sa svojim advokatima povlaciti"..ITD..
Ako covek nema vere u Boga tj. ne veruje u nista osim u Euro ili neku drugu valutu, onda je to tesko objasniti... Ako pak ima vere u Boga onda treba da mu je jasno da je uzviseni Bog taj koji daje opskrbu nama zivim bicima a ne Dinkic, Soskic itd. Znaci sudbina je takva i moze se sve odigrati drugacije i lepse, mozda se pruzi neka prilika za necim sto do sada niste ni pomisljali itd... Abortus je najzadnje i najgore resenje!!! i nije opravdanje to sto se sve kazaljke nisu poklopile, posle kada pomislite e sad moze dete onda mozda bude kasno i ostaje vam da vas grize savest do groba... a ta griza savesti je meni jako dobro poznata
Odgovori