PRIMED2 diši lako -protiv bronhitisa, astme, pušačkog kašlja
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 11:20 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
PRIMED2 diši lako -protiv bronhitisa, astme, pušačkog kašlja
PRIMED 2 diši lako je dijetetski suplement na bazi pčelinjeg meda i kalcijuma. 100% organski i bez kontraindikacija. Zbog brze apsorpcije u organizmu blagotvorno deluje na intestinalni epitel. Čisti vazdušne kanale u plućima i izbacuje sekret (šlajm) uz olakšano iskašljavanje. Dugotrajnom primenom se može postići potpuno izlečenje.
ne znam za vas, ali ja sam se izlečio
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 30, 2008 6:03 pm
PRIMED 2 diši lako
Sin od moje prijateljice je koristio ventolin pumpicu do pre par nedelja od kada je počeo sa konzumiranjem ovog preparata ! Decko više ne oseća potrebu za pumpicom i nastaviće sa tretmanom jer se mnogo bolje oseća. Drago mi je da smo konačno našle preparat koji mu je pomogao. Stankoni , hvala Vam na korisnim informacijama.
PRIMED
Razgovarao sam sa proizvodjacem primeda i dobio informaciju da je to MED SA DODATKOM KALCIJUMA.Kako on moze da deluje na oboljenja pluca nije mi jasno.Ja sam pitao zato sto sam diabeticar,pa sam dobio potvrdu da nije za diabeticare,i ako to na ambalazi NE PISE.
Ako je nekome pmoglo, hvala Bogu.
Ako je nekome pmoglo, hvala Bogu.
-
- Stalni član
- Kontakt:
Propisivanje meda je dobar terapijski potez, zahvaljujuci fruktozi i mikroelementima koji deluju slicno insulinu i stimulišu pankreas u produkciji hormona. Deo ugljenih hidrata zamenjuje se medom u kolicini 40-50g u 4 obroka. Prikladne su sorte sa vecim sadržajem fruktoze i vitamina (bagremov, od djeteline, suncokreta, lucerke itd.). Primed 2 je na bazi bagrema,a to sto u svom sastavu ima kalcijum to samo doprinosi imunijem i cvršcem organizmu. Na tržitu postoje razne vrste kvazi medova koji se nazivaju tako, a u stvari su produkt cistog industrijskog šecera.
Nadamo se da smo Vam istakli razloge bladotvornog dejstva meda, a pravi med za vaš slucaj je Primed 2.
Veliki Pozdrav!
Nadamo se da smo Vam istakli razloge bladotvornog dejstva meda, a pravi med za vaš slucaj je Primed 2.
Veliki Pozdrav!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Okt 23, 2004 5:06 pm
PRIMED 2
Malo ste pobrkali pojmove.Med definitivno se ne preporucuju diabeticarima,a mikro elementi koji stimulisu pankreas da luci insulin je nesto potpuno novo i nigde dokazano u ovom smislu.Usput za metabolisanje fruktoze insulin nije potreban, a sadrzaj ostaalih 50% prostih secera je vrlo los takodje za diabeticare.Za nedijabeticare med je koristan,aki mislim ne u ovom smislu.
Ako mislite da ste se time izleceni drago mi je.Sve sam napisao zbog diabeticara.
pozdrav
Ako mislite da ste se time izleceni drago mi je.Sve sam napisao zbog diabeticara.
pozdrav
-
- Stalni član
- Kontakt:
Dijabetičari i PRIMED
Takodje bih se slozio sa Donkihotom da dijabeticari treba da izbegavaju da konzumiraju med ali više iz razloga što se na tržištu nalazi dosta veštačkog meda koji može da naškodi i zdravom čoveku a kamoli dijabetičaru. Mislim da na nekim policama u tempu ima med nekog Nemačkog proizvođača koji je specijalno namenjen za dijabetičare a takođe se mogu naći i čokolade za dijabetičare i takvi proizvodi su zbog kvaliteta znatno skuplji od ostalih.
Što se tiče proizvoda PRIMED, oni su spravljeni od visokokvalitetnih organskih sastojaka. Na njima ne piše da li su ili nisu za dijabetičare jer nisu ispitivanu u tom pogledu. Najbolje je da osoba koja je dijabetičar pre konzumiranja konsultuje svog doktora.
Što se tiče proizvoda PRIMED, oni su spravljeni od visokokvalitetnih organskih sastojaka. Na njima ne piše da li su ili nisu za dijabetičare jer nisu ispitivanu u tom pogledu. Najbolje je da osoba koja je dijabetičar pre konzumiranja konsultuje svog doktora.
-
- Aktivan član
TEMA
Stankoni ne znam zasto se bavite temama u kojima govorite suprotno svim vazecim do sada saznanjima.MED NIJE ZA DIABETICARE,TACKA. Zbog njegovog znanog sastava nije ni trebalo vrsiti dodatna ispitivanja.Sto se tice cokolada i slatkisa one se spravljaju za diabeticare sa vestackim zasladjivacima ili kod skupljih proizvoda sa FRUKTOZOM koja ne trazi insulin,ali takodje dize secer ali mnogo sporijea ,sto se tice gojaznosti i ateroskleroze deluje kao i prosti seceriProcitajte jos negde nesto pa onda pisite. Nadam se da ovo ne radite iz reklamnih razloga.
-
- Stalni član
- Kontakt:
Med i dijabeticari
Ja sam ovde pre svega da pomognem i mogu se sloziti da PRIMED ipak nije
namenjen za dijabeticare.
Neki od linkova gde sam naso med za dijabeticare:
http://www.vitamini.hr/2207.aspx
http://minishop.t-com.hr/Aromedica/Prod ... d=8&gid=34
Neki od linkova gde sam naso med za dijabeticare:
http://www.vitamini.hr/2207.aspx
http://minishop.t-com.hr/Aromedica/Prod ... d=8&gid=34
-
- Aktivan član
tema
postujuci Vas trud, a znajuci da med apsolutno nije preporucljiv za diabeticare,otvorio sam oba sajta.Na prvom osim nekoliko recenica koje ne kazuju nista,nisam nasao potvrdu da je to proizvod od meda.Na drugom sajtu sam nasao da je to citat"Sastav: nadomjestak za med: 70%, cvjetni prah 18%, propolis 12%" nadomjestak znaci zamena, a cvetni prah i propolis su u redu,samo je pitamje u cemu,sigurno ne u medu.
Samo kao poredjenje,nasao sam proizvod"kikiriki puter",posto to obozavam,kupio sam jednu teglicu,sta je to bilo vise se ne secam,ali znam da nije bio puter ni blizu,vec neka podloga masnjikava sa unetim puterom.Nisam mogao da jedem,ali to nema nikakve veze u odnosu na stetnost proizvoda od meda za diabeticare,kad bi stvarno bio.
Srdacan pozdrav
Samo kao poredjenje,nasao sam proizvod"kikiriki puter",posto to obozavam,kupio sam jednu teglicu,sta je to bilo vise se ne secam,ali znam da nije bio puter ni blizu,vec neka podloga masnjikava sa unetim puterom.Nisam mogao da jedem,ali to nema nikakve veze u odnosu na stetnost proizvoda od meda za diabeticare,kad bi stvarno bio.
Srdacan pozdrav
Znam da nije ni mesto ni vreme da pisem sada o ovome, ali se ipak pitam odakle sledece stvari:
1. STANKONI odakle vam informacije da je Primed 2 od bagremovog meda?
2.kako ste mogli da napisete
to ste napisali nekome ko je dijabeticar
a posle intervencije DONKIHOT-a ste postavili sledecu stvar
a na kraju ste napisali
Pa me interesuje koji su Vam motivi.
Da istaknem da nemam nista protiv Primeda, cak sam i kupila Primed 2 i koristim ga da probam jer je (bar tako pise 100% prirodan, pa ne moze da skodi) pa cu videti reakcije.
Inace ljudi koji su zaduzeni za njegovu direktnu prodaju su totalni ne profesionalci mislim na prodaju i zbog toga sam se dvoumila da li da kupim ili ne jer kada sam se raspitivala kada ce biti u NS receno mi je za 2 dana ali JA vam savetujem da ga odmah porucite i mi vam dostavljamo post ekspresom za 1-2 dana, a placate 2000din za 2 teglice i pocnite odmah da ga koristite zivot i zdravlje su vam u pitanju.
Pa se mislim ako ce biti u apoteci za 2 dana koja mi je preko puta kuce, a bice po ceni i sada je po toj ceni od 754 din zasto bi uzela od njega i kakav je to vid prodaje.
Eto toliko od mene, nadam se da Primed jeste ono sto je napisano i da ce pomoci i da ce se svojim kvalitetom izboriti za svoje mesto ako to zasluzuje a ne da ga tako losi trgovci prodaju da ne kazem "uvaljuju" ljudima.
Puno pozdrava
1. STANKONI odakle vam informacije da je Primed 2 od bagremovog meda?
2.kako ste mogli da napisete
to ste napisali nekome ko je dijabeticar
a posle intervencije DONKIHOT-a ste postavili sledecu stvar
a na kraju ste napisali
Pa me interesuje koji su Vam motivi.
Da istaknem da nemam nista protiv Primeda, cak sam i kupila Primed 2 i koristim ga da probam jer je (bar tako pise 100% prirodan, pa ne moze da skodi) pa cu videti reakcije.
Inace ljudi koji su zaduzeni za njegovu direktnu prodaju su totalni ne profesionalci mislim na prodaju i zbog toga sam se dvoumila da li da kupim ili ne jer kada sam se raspitivala kada ce biti u NS receno mi je za 2 dana ali JA vam savetujem da ga odmah porucite i mi vam dostavljamo post ekspresom za 1-2 dana, a placate 2000din za 2 teglice i pocnite odmah da ga koristite zivot i zdravlje su vam u pitanju.
Pa se mislim ako ce biti u apoteci za 2 dana koja mi je preko puta kuce, a bice po ceni i sada je po toj ceni od 754 din zasto bi uzela od njega i kakav je to vid prodaje.
Eto toliko od mene, nadam se da Primed jeste ono sto je napisano i da ce pomoci i da ce se svojim kvalitetom izboriti za svoje mesto ako to zasluzuje a ne da ga tako losi trgovci prodaju da ne kazem "uvaljuju" ljudima.
Puno pozdrava
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Dugotrajnom primenom se moze postici potpuno izlecenje?PRIMED 2 diši lako je dijetetski suplement na bazi pčelinjeg meda i kalcijuma. 100% organski i bez kontraindikacija. Zbog brze apsorpcije u organizmu blagotvorno deluje na intestinalni epitel. Čisti vazdušne kanale u plućima i izbacuje sekret (šlajm) uz olakšano iskašljavanje. Dugotrajnom primenom se može postići potpuno izlečenje.
Izlecenje CEGA??!
U odsustvu moderatora i administratora, da iskoristim ovu pijacnu atmosferu u kojoj svaki anonimus moze da reklamira sta zeli i da piskara sta mu padne na pamet, pa da se i ja malo spustim "na nivo":
OSOBO koja se potpisujes sa "stakoni", ti si jedna BESKRUPULOZNA BEZOBRAZNA NEZNALICA!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
-
- Stalni član
- Kontakt:
PRIMED 2 diši lako
Mislim da je previše uvreda palo na moj račun i da treba da odgovorim:
Pravedna je objektivna osoba i svaka čast na komentarima.
A što se tiče Dr. Ivice .
Hoćete li da napravimo opkladu da osoba obolela od bronhijalne astme
može da se izleči konzumirajući PRIMED 2 ?
P.S. (samo osoba koja nema argumente napada druge koristeći ružne reči)
Pravedna je objektivna osoba i svaka čast na komentarima.
A što se tiče Dr. Ivice .
Hoćete li da napravimo opkladu da osoba obolela od bronhijalne astme
može da se izleči konzumirajući PRIMED 2 ?
P.S. (samo osoba koja nema argumente napada druge koristeći ružne reči)
-
- Aktivan član
tema Dr.Ivica
Apsolutno se pridruzujem Vasem komentaru,mozda se covek i izlecio,ili nije ni bio bolestan,pa mu je preparat delovao kao i placebo u velikom broju slucjevima.Pozdravljam Vas