PRIMED2 diši lako -protiv bronhitisa, astme, pušačkog kašlja

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Hajde da se opkladimo. Atopijska astma, dijagnostikovana bronhoprovokacionim i bronhodilatacionim testom, nije lecena na druge nacine, dijagnostikovana osobi posle puberteta, uradjeni alergotestovi - i onda - izlecena medom? Hajde! U koliko i ovde pred svima, a Vi da date sva dokumenta u originalu na uvid!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
pravedna
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Okt 01, 2007 9:38 am

Post od pravedna »

@dr.Ivica

Da znate da mi je to sa original dokumentima palo na pamet :roll:
Htedoh da zovem Institut za bromatologiju i centar za higijenu i humanu ekologiju, jer pise da je tamo ispitan preparat, ali sam odustala, jer se moze naci u jednoj najpoznatijoj apoteci u NS, a mislim da ga oni ne bi stavili u prodaju da nemaju papire.

Inace sa STANKONI-jem sam se dopisivala na PP i ovo je napisao:

PRIMED 2 se prvo pravio sa bagremovim medom ali zbog talozenja kalcijuma i neophodnog mesanja pre svakog konzumiranja prešlo se na lipov i kristalisan med koji pomešan sa kalcijumom ostaje homogen.
Nisam imao nameru da preporučim nešto što bi nekome škodilo, znam samo da jedna teglica primeda ima manje šećera nego čaša cocacole a znam i dijabetičare koji je piju bez problema iako im je zabranjeno a već ako se odluče da konzumiraju MED onda je najbolje da to bude pravi i delotvorni t.j. PRIMED.

Cak me je i pozvao u apoteku u sredu 10.12.2008. da se pridruzim promociji PRIMED-OVIH preparata u NS.

I dalje stojim da je to ruzan nacin da se na ovakvom mestu propagira sopstveni proizvod i to ne samo PRIMED 2 nego sam pogledala sve poruke od STANKONIJA i on u svakom savetu preporucuje PRIMED 1,2,3,4,5, kako kome i naravno zavisi od bolesti.

To sam mu skrenula paznju kao sto mi je sumnjiv i nick name vericapopovic
koja ima istu nameru ali manje agresivnu.

Nazalost ja sam jedna od budala jer sam zbog emfizema pluca i bronhiektazija uzela da pijem PRIMED 2( po preporuci u apoteci pa sam procesljala po netu i kao aj prirodan nacin je naj), a sada se premisljam da li da nastavim posle cele ove polemike i ne mogu da verujem da sam ispala magare :oops:

Javicu Vam sta sam na kraju izvukla iz cele ove price, jer imam jos par slobodnih dana i nece me mrzeti :wink:

Pozdrav i NS-a
stankoni
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 11:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od stankoni »

Pravedna, zahvalan sam vam što ste objavili moje privatne poruke
Od jednog pakovanja se sigurno nećete izlečiti ali ćete osetiti poboljšanje. Potrebno ga je koristit od 6 do 12 meseci da bi se postigli željeni rezultati, t.j. izlečenje ali to podrazumeva i ostale faktore ...

Dr. Ivice Da budemo precizni, osoba koja je imala bronhilanu astmu
se nije izlečila sa medom već sa PRIMEDom 2 !
Ako ste spremni da mi se javno izvinete za uvrede koje ste napisali na moj račun i da posle mojih dokaza svima prepisujete primed preparate, kao i da 1000 puta pohvalite primed na ovom forumu, spreman sam da dam dokaze svima na uvid.
Ukoliko se ispostavi da sam folirao, ja ću se svima izviniti i nikad više neću komentaristai na forumu.

Još jedno pitanje za Dr. Ivicu
Da li je imao pacijenta sa bronhijalnom astmom kojeg je izlečio i ako ga je izlečio, sa kojim lekovima ?
ne znam za vas, ali ja sam se izlečio
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ne, ja NIKOGA nisam izlecio od astme, niti se astma moze izleciti. A Vaa cu da se izvinem kad mi budete dostavili papire, evo, ako zelite, mozemo da organizujemo i da dodjete da pokazete to vase cudo na nekom strucnom sastanku, da vidimo kako ste dokazali da je neko imao astmu, pa je posle nema, i to bas zato sto je koristio tu bogojavljansku vodu koju bezobrazno reklamirate. A posle da se pitamo kolika je studija na kojoj je dokazano da to sto uvaljujete ljudima ima ikakve vece efekte od bilo kog placeba, da vidimo imate li dvostruku slepu studiju, koji je referentni institut to uradio, kolike su na kraju bile kontrolna grupa i grupa ispitanika, koliko dugo ste pratili "izlecene" da bi proverili da li je u pitanju izlecenjeili remisija, koliki su faktori korelacije statistickih zaklucaka koje ste napravili, izvolie sa tom dokumentacijom, pa da ZAISTA racionalno pricamo.

U medjuvremenu, ja cu sa uzivanjem nastaviti da vredjam i Vas (NEZNALICE!, eto, opet sam to uradio!) i sve koji nastupaju ovako kao Vi. A moze mi se, jer ja sam profesionalac koji radi nesto u sta je ulozio godine truda, a u sta su drugi ulozili decenije i vekove mucenja da se dodje do egzaktnih saznanja, dok ste Vi i Vama slicni obicni HOHSTAPLERI i MUDROSERI, koji bi "leba bez motike". Sram Vas bilo, i Vas i one koji pustaju da takvo djubre reklamirate i da se to prodaje u apotekama. Takodje i one koji su pustili homeopatske otrove na trziste i sve ostale koji bi zbog para da se igraju za zdravljem i zivotima ljudi!

Ako ne mozemo da pobedimo politicare koji nas unistavaju decenijama, bar ne moramo da tolerisemo glupost i neznanje.
Korisnikov avatar
Biljaa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 30, 2008 10:10 pm

Post od Biljaa »

Odlicno doktore a ja Vas molim da vise neobracate paznju na ovako bezdusne profitere koji bi kao sto kazete hleba bez motike i da se bogate na tudjoj muci.Pitam se samo dal se oni pitaju sta ce biti kad odu Bogu da ispoved.

Pozdrav
stankoni
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 11:20 pm
Kontakt:

PRIMED 2 i leokovita svojstva

Post od stankoni »

Zar Vam se ne čini da je Dr. Ivica malo nervozan.
Ima sve manje pacijenata koji mu se obraćaju upravo zbog takvog stava.
Posle se pita gde je pogrešio, a stav mu je gubitniočki i to se vidi iz aviona. Bez ikakvih dokaza da je preparat placebo ili bilo čega on pljuje ne samo na preparat nego i na osobe na forumu. Kladim se da ne zna ni jednu osobu koja je konzumirala PRIMED 2.
Ja nisam doktor, već dipl. ecc i ne mešam mu se u struku ali sam siguran da sam kao mali imao bronhitis (u najblažem slučaju) i da su moji roditelji uspeli da me izleče tako što su me terali da redovno konzumiram PRIMED 2 (tada je to samo bio melem). Trenutno nisam u mogućnosti da nadjem svoje lekarske nalaze od pre 20 godina ali ipak imam dokaze da se moj otac izlečio od bronhijalne astme na web stranici http://www.primarna-medicina.com/primed2.html
Inače PRIMED 2 preparat su spontano počeli da preporučuju i pulmolozi na nekim Kliničko Bolničkim Centrima u Beogradu, jer su im njihovi pacijenti rekli šta su konzumirali i od čega im se poboljšalo stanje.

Naravno da PRIMED 2 nije naučno dokazan i klinički ispitan jer za to treba mnogo para što ne znači da jednog dana neće biti ali da je prošao
relevantne analize to je sigurno jer se drugačije nebi našao u apotekama.

Kome će te da verujete odlučite sami:

Nekome ko nije doktor a izlečio se od bronhitisa, meni (koji imam dokaze
da se neka osoba izlečila od bronhialne astme ) koji preporučuje
100% prirodne, (organske) preparate koji deluju postepeno ali dugoročno.

ili

Doktoru koji još nikog nije izlečio od astme i koji će vam dati da
pijete neke antibiotike i kortikosteroide kako bi na veštački način
održavali sistem (dok je bez njih katastrofa).
ne znam za vas, ali ja sam se izlečio
donkihot
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 23, 2004 5:06 pm

tema

Post od donkihot »

Definitivno ovo je beskrupulozna reklama i cudi me gde je administrator da ovu temu i eventualne sledece pokusaje zakljuca na forumu.Svako ko ima i malo logike i samo procita sta je sve napisao "stankoni" videce ,da je toliko nelogicnosti napisao,odstupao glatko od svojih ranijih raznih tvrdjenja,da se covek pita da li taj covek prati sta je sve pisao. Cak i ja mogu potvrditi da je neodgovoran i nepristojan u naporima da bolesne ljude prevari i u ovakvo teskoj situaciji u kojoj se nalazimo.Ali kod njega svakako cilj opravdava sredtvo a to je pare ni za sta.Jadno.
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od dr ivica »

Pobogu, kakvo lupetanje, ja svaki dan dobijem po desetak poruka samo na email, da ne govorim o svakodnevnim pozivima na mobilni i o desetinama i desetinama pacijenata... :o :D

Kome cete vise verovati, profesionalcu koji je imao preko 90.000 pregleda u proteklih 14 godina rada u primarnoj zdravstvenoj zastiti, ili BUDALETINI (sa uzivanjem koristim opciju velikih i podebljanih slova u ovom slucaju!) koja ne zna da napise ni dva reda o etiopatologiji astme, a zelela bi da ljudima otima pare za svoju neproverenu secernu vodicu!

Bas me raduje sto nema administratora i moderatora, pa mozemo da se ovako prepucavamo. Hajde stankoni, izglupirajte se jos malo, a potom nam dajte i ime i prezime i sliku, da objavimo u "Trecem Oku" (ako se jos objavljuje).

Godinama sam pokusavao da budem kulturan i uzdrzan, ali kao sto rece stari dobri Nietzche, ponekad je jedino dobra "filozofija cekica" - nista milom i natenane, nego onako kako to pojedini i zasluzuju.
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Re: PRIMED 2 i leokovita svojstva

Post od sunny_n »

stankoni napisao:Zar Vam se ne čini da je Dr. Ivica malo nervozan.
Posle se pita gde je pogrešio, a stav mu je gubitniočki i to se vidi iz aviona. Bez ikakvih dokaza da je preparat placebo ili bilo čega on pljuje ne samo na preparat nego i na osobe na forumu. Kladim se da ne zna ni jednu osobu koja je konzumirala PRIMED 2.
Ja nisam doktor, već dipl. ecc i ne mešam mu se u struku ali sam siguran da sam kao mali imao bronhitis (u najblažem slučaju) i da su moji roditelji uspeli da me izleče tako što su me terali da redovno konzumiram PRIMED 2 (tada je to samo bio melem). Trenutno nisam u mogućnosti da nadjem svoje lekarske nalaze od pre 20 godina ali ipak imam dokaze da se moj otac izlečio od bronhijalne astme na web stranici http://www.primarna-medicina.com/primed2.html
Inače PRIMED 2 preparat su spontano počeli da preporučuju i pulmolozi na nekim Kliničko Bolničkim Centrima u Beogradu, jer su im njihovi pacijenti rekli šta su konzumirali i od čega im se poboljšalo stanje.

Naravno da PRIMED 2 nije naučno dokazan i klinički ispitan jer za to treba mnogo para što ne znači da jednog dana neće biti ali da je prošao

ili

Nakon ovakvog posta mogu samo reci da je ovaj Stankoni zaista DEBIL!!!
Korisnikov avatar
cikatoma
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 12:04 am

Re: PRIMED 2 i leokovita svojstva

Post od cikatoma »

sunny_n napisao: Nakon ovakvog posta mogu samo reci da je ovaj Stankoni zaista DEBIL!!!
mozes li molim te da malo bolje pojasnis na osnovu cega si dosao do ovakvog zakljucka?
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

cikatoma,
citajuci vase postove nemam ustisak da vi imate neku doktrinu i u okviru te kvazi-nauke!
vi ovde podrzavate svako da-ne-kazem-sta :D samo da ste anti protivni zvanicnoj medicini! ne verujem da je fizicki moguce da ste narucili i probali bas sve od proizvoda koje ste ovde branili! to bi znacilo da vi cim ustanete skuvate neki caj, pa onda namazete melem, pa onda pojedete nesto, pa se opet namazete itd...
Korisnikov avatar
cikatoma
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 12:04 am

Post od cikatoma »

drbgd; nisam probao PRIMED2 nikada. sunny_n je rekao sledece:
sunny_n napisao:
stankoni napisao:Zar Vam se ne čini da je Dr. Ivica malo nervozan.

ili

Nakon ovakvog posta mogu samo reci da je ovaj Stankoni zaista DEBIL!!!
prvi put nisam zeleo da citiram ceo njegov post da ne zauzima previse prostora, ali vidim da sam trebao. ja citajuci post od stankoni nisam stekao takav dojam, niti sam nasao nekakve nelogicnosti. zato sam zeleo da dodatno obrazlozi svoj zakljucak.

i ne, ja se ne mazem melemima u toku dana, niti pijem cajeve (ali planiram u skorijoj buducnosti). Je li tu ima nesto lose u konzumiranju cajeva? Oni se ne piju samo kad si bolestan Ali zato strogo pazim sta jedem i pijem, kako kombinujem hranu. Fizicki sam dosta aktivan s obzirom na prirodu posla koji obavljam (za kompjuterom po ceo dan). Takodje uzimam dodatno vitamine. I dosta drugih stvari. Ako vas bas interesuje, mogu napisati sta radim i sta ne radim u toku dana, sta jedem i sta ne jedem i ne pijem itd.
medena52
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 02, 2008 9:58 am

Post od medena52 »

Pitala bih dr da li zna za dr Stojmira Mladenova i dr Stefana Stangaciua?
Odgovori