@Pedja
Moja zamerka je sto Ilankovic npr. nije rekao: Ok vezivanje pasa je instant resenje, idi i provedi taj vikend lepo, a kad se vratis javi se psihoterapeutu i predocio joj mogucnosti lecenja fobije.
Ovako se stice utisak da je vezivanje pasa
model po kome treba postupati, odn. generalno
bezati od problema.
Ili da joj je rekao, nemoj na vikend, ma koliko ocekujes da ti bude lepo, to je samo 1 vikend, imaces ih puno u zivotu, a i moci ces da se druzis s psima posle terapije, zivot ce ti biti lepsi, slobodniji, puniji, BEZ STRAHA.
Ovo se lepo nadovezuje na Keri, mozda ce ti sama odgovoriti, ali kako sam procitala iz profila ona je borac za zastitu zivotinja.
Da li je neko ko se bori za zastitu zivotinja human ?
DA/NE
Nisam ni ja njen PR, neka sama odgovori na pitanja, samo da dodam da ste se vi, lekari OBAVEZALI na humanost Hipokratovom zakletvom
"U času kada stupam među članove lekarske profesije
svečano obećavam da ću svoj život staviti u
službu humanosti...", tako da nismo svi na istom zadatku. Vi MORATE biti humani, jer ste obecali, a ko ne drzi obecanje...zna se.
@Jefimija
Ilankovic je sam otisao sa sajta, niko ga nije vezivao

, evo kako je izgledalo njegovo moderisanje.
ilankovn
Moderator
Pridružio: 29 Jun 2002
Tacno je da se u svetu radi i embolizacija mioma, ali i za to morate pitati nase kompetentne strucnjake. Koji je razlog da vodite malodusne diskusije sa "sapatnicama", a ne sprovodite najdobronamernije date savete!? Da li je to potreba za samokaznjavanjem
ilankovn
Moderator
Pridružio: 29 Jun 2002
Ljudima nije davao da razmenjuju iskustva mimo njega, odmah su malodusni, hoce da se samokaznjavaju

, ako neko ne postupi po njegovom savetu, odmah ispaljuje gromove "Priberite se malo, ako mozete! ", na sta to lici ?
Ni ja ne bih volela da mi se zakazuje bez mog pitanja i ako se ne javim da me se vredja i govori da se priberem.
Ovako, na forumu nije delovao kao sarmantni kozer (jel ovo pleonazam

?) i dobri cika doca nego kao strogi profesor cije je misljenje neprikosnoveno, to ljudi, jednostavno ne vole. Mozda je naucio od studenata da mu se slihtaju, ali forumasi nisu studenti medicine i ne moraju da budu poslusni.
Da postoji moderator, ovo bi davno islo u offtopic, ako se secate pitanje je bilo :
Zasto dr. Lujubica Presetnik figurira kao moderator, a nema je skoro godinu dana, mogla je da kao Ilankovic da se zahvali.
I naravno svima dobro zdravlje