zavaljen grlic materica?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
zavaljen grlic materica?
da li je to isto kao i zavaljena materica?mislim da nije ali rekoda pitam.posle odnosa da li lezati na stomaku ili noge u vis da bi se zatrudnelo?
-
- Saradnik
- Pridružio se: Pet Jun 18, 2004 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 15, 2007 9:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Skoro sve zene u mojoj porodici imaju tu famoznu "dijagnozu". Jos je meni materica i "nerazvijena". To u sustini ne znaci samo po sebi nista, sve smo drugacije pravljene
Receno mi je da se sa zavaljenom matericom teze ostaje u drugom stanju (sve zene koje znam sa istom dijagnozom nisu imale tih problema), te da moze da dodje do pobacaja prve trudnoce (isto tako - iskustvom drugih nepotvrdjeno).
Ni drugi organi nam nisu isti a ja nisam cula za neko sistematsko istrazivanje koje bi potvrdilo ova verovanja vezano za zavaljenu matericu.

Receno mi je da se sa zavaljenom matericom teze ostaje u drugom stanju (sve zene koje znam sa istom dijagnozom nisu imale tih problema), te da moze da dodje do pobacaja prve trudnoce (isto tako - iskustvom drugih nepotvrdjeno).
Ni drugi organi nam nisu isti a ja nisam cula za neko sistematsko istrazivanje koje bi potvrdilo ova verovanja vezano za zavaljenu matericu.