Sonia,
kod kardiologa na EKG,holter......vadenje krvi i proveru zeljeza i vitamina B12.....
Uzrok mora postojati!
Ako su ti svi ti nalazi uredu sto sam navela......onda je to sto su ti rekli!
Prvo se uveri 100%,da je krv i nalazi za srce ok.....pa onda se obrati psihologu/psihijatru za pomoc.
Savet od mene.....
Pozdrav
p.s.
iste simptome sam imala i ja(jos gore)i jedva se setio neko od lekara da proveri zeljezo i B12 vitamin.....
Stres,pa stes.......psihijatar,pa u nedogled....!!!!
Godinu dana ista prica!
Kod mene je
anemija i B12 BIO KRIV za moje stanje.jer se osecam odlicno(da kucam u drvo)dok sam na inekcijama i tabletama.
Posle toliko zaljenja lekarima,niti jedan(a bilo ih je 20-ak)se nije setio da posumnja na vitamin B12.....
Kada god sam rekla lekaru,da mi se vrti u glavi i da sam malaksala dobijala sam pogresan odgovor:
STRES!
I ako su me mrzeli ja sam i dalje odbijala psihijatra i antidepresante jer sam znala da to nije razlog mojim vrtoglavicama,malasalosti,mucnini,lupanju srca,cudno strahu koji je bivao u meni sve veci i veci.
Izmedu ostalog lekar koji mi je prepisao antidepresante i kome sam se stalno zalila(moj porodicni)je pocrveneo kao paprika kada sam ga zapitala da li je procitao moje rezultate krvi i da li zna sta mi je pronasla njegova prijateljica koja radi u istoj zgradi......
Da li sam ga pozelela osamariti....jesam ali sam se suzdrzala osecajuci se sretna jer su moji simptomi nestali i jer se osecam sretno i novorodeno.
je***a.....crvenio se ne crvenio,gledao me u oci ili ne.......ja se napati godinu dana,a ne on niti ijedan drugi!
Ti proveri sve,na svoju inicijativu
jer mene nije imao ko posavetovati u vezi toga.Savete sam dobijala ali nikada za
ANEMIJU I MANJAK B12 VITAMINA!
Sve se svodilo na "ankcioznost" i psihosonatske simptome......kojih je bilo puno.
Ovde kazu:
Better feel safe than sorry!
Pozdrav