koja kontracepcija?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Korisnikov avatar
jane_doe
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2005 2:08 am
Kontakt:

Post od jane_doe »

jeste,
evo ja npr. ocima ne mogu da vidim spanac, jer kad god bih pokusavala da ga progutam moj zeludac bi eSeSovskom odlucnoscu pretio jednom malom hirosimicom i nagasakijicem u vidu izbljuvavanja istog Slika, sa sve pratecim specijalnim scenskim efektima (a, verujte, i Etna bi se postidela svojih skromnih mogucnosti da je TO mogla da vidi).......

ergo, posto spanac mrzi mene, ja mrzim spanac, Salvador Dali isto-takodje... svih 6 milijardi ljudi, logicno, treba da ga se klonu, jer je spanac, a to govorim iz sopstvenog spanackog iskustva, fakat, LOS.... Slika

a i kile.....
i to hoce UZ pilule da podivlja, i podvaljak i podguz da se tapaciraju. pa sve kontas: da nije pukla sajla na kantaru, jbt..... Ja tako nabacila 5 hiljada grama za godinu dana, mater im.... samo znam od cega. nije od pilula, nego od APETITA.... gde pomislim(!!!) na hranu, vaga vec ripila za 10 deka, preventivno.... i nista, sve ko Stefica Cvek (u Raljama zivota) gledam u onu vagu, place ona, placem ja: Ni graaaaama!!!
I tebi bre (milsi se na vagu) mater .... ! I kud cu, sta cu, mrdnem guzicu..... a valja i inace, higijene radi Slika

sto se ostalih metoda kontracepcije tice, jos u pluskvamperfektu bilo pisano po forumu, a moz' da bude i zanimljivo to ceprkanje, k'o po tavanu, moz' svasta se nadje i procita... pa, Serloci, naval'te po search-u Slika + play safe sAx

Slika, jane_doe
Odgovori