POSLE BIOPSIJE??

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Marija M.
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 7:39 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Marija M. »

Desava se organizmi i metabolizmi su drugaciji,neko neme nikakve smetnje dok je neciji organizam osetljiv na takav stres i odreaguje tako kako je moj odreagovao,ne mora da znaci da ces imati bilo kakvih problema,ne brini neko ne oseti nista :wink: pozdrav :wink:
dodo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 20, 2007 7:53 pm

Post od dodo »

Jel mozete da mi kazete iz kog razloga ste radile biopsiju? Jel vam papa nije bio ok? Koliko sam ja shvatila biopsija se radi kada papa pokazuje sve osim II...
XANJAX
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jun 25, 2007 12:37 pm

Post od XANJAX »

Meni je papa II ali imam leukocite i eritrocite, i doktorka mi predlaze biopsiju. To traje kod mene skoro dve godine. Verovatno cu i otici da vise ne mislim o tome. Ako ti se tek pojavilo nesto najbolje je da probas da ojacas imunitet sto ja nisam uradila, a kad nisam do sada, nemam vise ni vremena.
Marija M.
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Marija M. »

Meni je PA uvek bio II grupa,ali zbog velicine ranice i moje zelje da je uklonim dr su mi trazili biopsiju jer jedino tako moze da se vidi da li je sve ok i da li je ranica opasna ili ne,jeste neugodno ali vredi proveriti cak iako dr to ne predlozi a imate neku vecu ranicu zatrazite biopsiju radi vase sigurnosti i zdravlja,inace nisam imala nikakvih drugih problema i smetnji,ali samo zbog velicine i mozaika sam radila biopsiju.
dodo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 20, 2007 7:53 pm

Post od dodo »

Hvala na odgovoru. Ja imam malu ranicu, za nedelju dana mi stizu rezultati pape, pa cu videti. Ne znam da li da i ja trazim nesto dalje i ako papa bude u redu, i sta? Inace koristim redovno vaginalete sa kantarionom, mada cisto sumnjam da ce one nesto posebno pomoci.
Marija M.
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Marija M. »

ja sam vaginalete koristila mesecima i nista,moj dr kaze da one ne mogu da uklone ranicu vec samo da sprece ulazak bakterija.Ja za sada necu dirati ranicu iako je ogromna,kao sto sam rekla mnogo kosta i ako vredi ukloniti,i jako bih zelela da je se resim,ali samo da je malo jeftinije,ipak,uklonicu je posle trudnoce i porodjaja.Pozdrav :wink:
Odgovori