POSLE BIOPSIJE??
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Meni je papa II ali imam leukocite i eritrocite, i doktorka mi predlaze biopsiju. To traje kod mene skoro dve godine. Verovatno cu i otici da vise ne mislim o tome. Ako ti se tek pojavilo nesto najbolje je da probas da ojacas imunitet sto ja nisam uradila, a kad nisam do sada, nemam vise ni vremena.
-
Marija M.
- Aktivan član

- Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 7:39 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Meni je PA uvek bio II grupa,ali zbog velicine ranice i moje zelje da je uklonim dr su mi trazili biopsiju jer jedino tako moze da se vidi da li je sve ok i da li je ranica opasna ili ne,jeste neugodno ali vredi proveriti cak iako dr to ne predlozi a imate neku vecu ranicu zatrazite biopsiju radi vase sigurnosti i zdravlja,inace nisam imala nikakvih drugih problema i smetnji,ali samo zbog velicine i mozaika sam radila biopsiju.
-
Marija M.
- Aktivan član

- Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 7:39 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
ja sam vaginalete koristila mesecima i nista,moj dr kaze da one ne mogu da uklone ranicu vec samo da sprece ulazak bakterija.Ja za sada necu dirati ranicu iako je ogromna,kao sto sam rekla mnogo kosta i ako vredi ukloniti,i jako bih zelela da je se resim,ali samo da je malo jeftinije,ipak,uklonicu je posle trudnoce i porodjaja.Pozdrav