OD SKORO DIJABETICAR-POMOZITE
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
Pozdrav svima.Evo mene samo na casak da se javim posto mi komp. neradi,jos uvijek se borim sa ovim secerom i nikako da ga ustabilim,tako da i ova darkocd mora znati da prolazim kroz isto sto i ona,pre dva mjeseca i ja sam saznao da imam dijabetis tip 1,sada se borim i ide gore dole na 1.8 i gore do 25,tako da znas da nam je isto za pocetak dok se neustabili.Sto se tice vida imam iste probleme i slabije vidim i na 3 metra nemogu procitati registarski broj.ali mene i noge bole,trne,peckaju,naticu,ma neznam ni sam sta vise mi se ne desava,samo znaj jos da ako ces gdje dobiti dobre savete i dobru podlogu to je ovdje i od ovih ljudi,meni su bar puno pomogli i osjecam se sigurnije kada mogu nekoga pitati ko ima istu bolest kao i ja 10-20godina.Toliko za pocetak i drzi se jer mladi smo i zivot je tek pred nama..pozdrav jos jednom za sve slatke na ovom forumu..2007
Postao sam *sladak*...
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Bash mi je zao da josh nisi popravio komp2007 napisao:Pozdrav svima.Evo mene samo na casak da se javim posto mi komp. neradi,jos uvijek se borim sa ovim secerom i nikako da ga ustabilim,tako da i ova darkocd mora znati da prolazim kroz isto sto i ona,pre dva mjeseca i ja sam saznao da imam dijabetis tip 1,sada se borim i ide gore dole na 1.8 i gore do 25,tako da znas da nam je isto za pocetak dok se neustabili.Sto se tice vida imam iste probleme i slabije vidim i na 3 metra nemogu procitati registarski broj.ali mene i noge bole,trne,peckaju,naticu,ma neznam ni sam sta vise mi se ne desava,samo znaj jos da ako ces gdje dobiti dobre savete i dobru podlogu to je ovdje i od ovih ljudi,meni su bar puno pomogli i osjecam se sigurnije kada mogu nekoga pitati ko ima istu bolest kao i ja 10-20godina.Toliko za pocetak i drzi se jer mladi smo i zivot je tek pred nama..pozdrav jos jednom za sve slatke na ovom forumu..2007

P.S
E da' dali uzimash ,mislim jesili pocheo uzimati ALFU -Alu ?I Jesi li ti bio konachno kod endokrinologa tj ,dade li ti uput lekar opshte prakse?

Pozdrav!