DRUGI CARSKI REZ

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Natasha M.
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 28, 2007 1:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

DRUGI CARSKI REZ

Post od Natasha M. »

Interesuje me, da li neko zna da mi kaze, koja je vremenska razlika potrebna izmedju dva carska reza. Cula sam razne price od jedne pa do tri godine, minimum. Sta je tu tacno? Imam sina od 18 meseci. Planiram i drugo dete, samo ne znam da li smem da zatrudnim. :wink: :wink: :wink: :wink:
N.A.C.A
Milka R
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 27, 2007 2:38 pm

Post od Milka R »

Rodila sam drugog sina posle dve godine i deset meseci od prvog carskog.Znaci ,dve god. i jedan mesec kada sam ostala trudna.Doktor mi je rekao da je to donja granica.Proslo je sve ok,hvala Bogu!Pozdrav :wink:
Natasha M.
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 28, 2007 1:56 pm

Post od Natasha M. »

:D :D :D :D
HVALA NAJLEPSE. :P :P :P :P
N.A.C.A
mammamaja
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Maj 16, 2007 1:31 pm

Post od mammamaja »

Ja imam devojcicu od 17 meseci rodjenu carskim rezom i trenutno sam u 34 nedelji trudnoce.Dakle, razlika ce biti nesto vise od 18 meseci.Moj dr nije imao primedbe na napravljenu razliku, cak stavise bila je vrlo sretna kad je cula da sam opet u drugom stanju.Jedino sto smo u startu dogovorile da ce i ovaj porodjaj biti carskim rezom, obzirom na vreme proteklo od prethodnog.Ukoliko planiras sledece dete zelim ti sve najbolje i da ti se planovi brzo i sretno ostvare.Pozdrav.
Odgovori