Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Interesuje me, da li neko zna da mi kaze, koja je vremenska razlika potrebna izmedju dva carska reza. Cula sam razne price od jedne pa do tri godine, minimum. Sta je tu tacno? Imam sina od 18 meseci. Planiram i drugo dete, samo ne znam da li smem da zatrudnim.
Rodila sam drugog sina posle dve godine i deset meseci od prvog carskog.Znaci ,dve god. i jedan mesec kada sam ostala trudna.Doktor mi je rekao da je to donja granica.Proslo je sve ok,hvala Bogu!Pozdrav
Ja imam devojcicu od 17 meseci rodjenu carskim rezom i trenutno sam u 34 nedelji trudnoce.Dakle, razlika ce biti nesto vise od 18 meseci.Moj dr nije imao primedbe na napravljenu razliku, cak stavise bila je vrlo sretna kad je cula da sam opet u drugom stanju.Jedino sto smo u startu dogovorile da ce i ovaj porodjaj biti carskim rezom, obzirom na vreme proteklo od prethodnog.Ukoliko planiras sledece dete zelim ti sve najbolje i da ti se planovi brzo i sretno ostvare.Pozdrav.