Objasnjenje

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Tacno!
Upravu si,slazem se sa tobom!
goki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 4:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goki »

Acaraca,
Slazem se sa vama, oni o kojima govorimo nisu zaboravljeni vec oni koji se uopste ne pominju.
Nego gde si Luka o6?
Ako jos pratis temu javi se.
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Goki gde se stvarno izgubi Luka?
On otvori temu i ode ali dobro bar smo se mi upoznali.
Inace,kod mene ti je nema dana da ne mislim na mog tatu i kada mi je jako tesko cesto gledam u njegovu sliku i pricam sa njim.Danas sam se cula sa majkom pa kaze ide ocu na grob,a kada to kaze ja ne mogu sa shvatim da ga stvarno nema.Sta je to samnom Goki?Da li je to normalno?
Meni se cini vec dve godine da on nije umro,nego samo da ga ne mogu vise videti i cuti.Ne zelim majku pitati o tome inace izbegavam da i pricam o njemu sa njom jer znam da ce joj biti jos teze i ovako joj je tesko.Suzdrzavam se jako kada pricam mada bih nekad rekla i zaplakala.
Ja zaista ne znam da li je moj osecaj normalan ili ne?
Pozdrav i pisi
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Giki......gde si?
Evo sanjala sam tatu i tuzna sam!
Sve je bilo tako stvarno,ma grozno se osecam.U ovom snu nije pricao samnom nego je kao posle lekara otisao sa nekim mladicem i dok sam ja pokusavala da dodem do lekara i saznam sta je ocu rekao........otac je nestao i nisam ga nasla.Taj mi je kao mladic rekao da su tati nesto rekli za srce i znam samo da je tata bio jako tuzan i zabrinut i nije mi on hteo nista reci tako da ga na kraju izgubih.
Eto Goki sva sam nikava citavo jutro......zvala bih mamu ali ne volim kasno je i nisam htela da joj kazem da sam sanjala tatu.Necu da je potresam!
Javi se Goki.......ja sam mislila da si tu pa da pricamo.
Cao i pozdrav iz daleke Kanade
goki
Aktivan član
Aktivan član

Post od goki »

Zdravo,
"Razboleo" nam se kompjuter. Pokupili smo nesto sa interneta pa ga je suprug "lecio" jednom, pa se javio recidiv, pa jos jednom i sad mislim da je dobar.
Nemoj se sekirati, sve je to normalno. Normalno je da sanjas svog oca, pa volela si ga :( .
Zalim te samo sto ne mozes poci na grob, jer tamo se osecas kao da si posla kod njega (barem se ja tako osecam).
Ali mozes uvek razgovarati sa prijateljima. Ako su tvoji prijatelji daleko, imas ih na forumu. :lol: :wink:
I stvarno ima tu na forumu mnoge sa kojima se moze razgovarati.
Pozdrav u Kanadi :D
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Cao Goki ma tacno samo sto me zeza ova vremenska razlika,pa cesto svi spavate kada mi se prica,a po danu znas i sama uvek si zauzet.
Ovaj forum mi puno znaci i prijatelji koje sam tu upoznala zato i uspevam nekako........
Cao.........poljubac
goki
Aktivan član
Aktivan član

Post od goki »

Sad je 22.24
Ne znam kolika je razlika , ali valjda oko jutra.
Pa dobrojutro Kanado!!! :D :D
Puno pozdrava bez sunca jer je pocela kisa
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Draga Goki! :P
I vama pozdrav u lepoj Jugi,ovde je dva sata popodne kod vas bi trebalo biti osam sati uvece.
Kako si?
Cujem juce od majke da je negde sneg promicao :o
Ovde je danas 39C velika vrucina ali sreca pa imamo klimu inace ne znam kako bi podnosili.
Ja sam danas bolje i evo cekam da mi jave hocu li dobiti posao.To me cekanje izluduje!Juce sam bila na razgovoru ali je problem u tome zato sto oni pozovu par njih i onda ko ima najvise iskustva on i dobije.
Ne znam sta ce biti rekli su mi da ce me neko zvati ili ove nedelje ili sledece i da ce nazvati bez obzira da li cu dobiti posao ili ne.Posteno!
Neizvesnost me izludi :-?
Ja znam da cu se puno bolje osecati ako pocnem raditi jer ovako imam vremena na pretek pa stalno razmiljam i stalno sam depresivna.
Uvek se vracam u proslost!
Puno poljubaca iz daleke zemlje :cry: :cry: :cry:
goki
Aktivan član
Aktivan član

Post od goki »

Informacija tacna, prvo su se usnezili Hrvati pa ide na jug.Nisam slusala vesti ali suprug mi je rekao da smo i mi Makedonci dobili sneg na planini (koja ne znam). Valjda je uz put i u Srbiju, ne znam.
Ali hladno je. Do pre par dana klimu smo pustali da ladi, a sad cemo bogme okrenuti da greje. :D
Drzim palceve sto se posla tice, i zelim ti da se javis sa radosnim vestima pa cemo da nazdravimo.
Zelim ti da dobijes posao pa da se malo otrgnes depresivnih misli.
Neizvesnost ubija ali ce proci.
Srecno i javi se.
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Drag moja Goki hvala ti puno na svemu! :P :P :P
Juce su me zvali iz te bolnice i kazu da ce kontaktirati moju seficu gde sam prije radila pa cemo videti.Nadam se i ja da ce ovaj puta biti radosna vest.Znam da kada sam radila sve je bilo drugacije i nisam toliko ramisljala o proslosti jer sam imala velike obaveze znas i sama.I pored umora bila sam puno zadovoljnija u dusi.Od kako ne radim sve je pocelo kod mene naopacke.Dobijam vise napada panike nego inace,upala sam u depresiju,imam razne fobije i tako se vrtim u krug.
Ja sam na razgovoru dala sve od sebe,nisam se pretvarala pa sta bude bice.Odgovarala sam na pitanja iz iskustva,videla sam njihovo odusevljenje ali nikada se nezna je velika konkurencija,a samo su 2 radna mesta.Dosta je daleko od mene ima oko 40km u jednom pravcu ali dobro valjda cu nekako izdrzati putovati.Ako se desi da dobijem posao tada cu ili prebroditi strahove i panicne napade ili cu zavrsiti na psihijatriji.
Vise me nije briga jer ovako vise ne mogu!Sedim zatvorena u cetiri zida zbog agorafobije i svega.Ni to nije resenje!Nesto me mora naterati da se suocim sa svim i to ce biti velika sansa nadam se.
Javicu ti se nadam se uskoro sa lepim vestima,a uostalom sta god bude pisacu ti.
Veliki,veliki pozdrav i poljubac :P :P :P

p.s.
poslala sam ti p.p
goki
Aktivan član
Aktivan član

Post od goki »

Procitala sam poruku i javila sam ti se.
Cekam dobre vesti :D
Pozdrav u Kanadi
Odgovori