Pilule i debljanje

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
gabriella
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 02, 2007 7:30 pm

Pilule i debljanje

Post od gabriella »

Postovani, koristila sam 6 godina diane 35, sve je bilo odlicno, uredjena menstruacija, cisto lice... iznenada, posle 6 godina, krenula sam da se gojim nenormalno i to u predelu stomaka gde se nikada nisam gojila (mada se vidi i po rukama, koje, takodje nikada nisu bile kriticna zona). sada imam 10 kg (!) viska koje nikako da skinem. lekar mi je rekao da je u pitanju zadrzavanje vode, nuspojava koja je cesta kod koriscenja pilula i savetovao mi je da promenim kontracepciju i uzmem cilest. pre mesec dana sam pocela sa cilestom. sta je, medjutim, problem? i pored redovnih fizickih vezbi i zdrave ishrane, kilogrami tu stoje i ne pomeraju se. ocajna sam. ranije, uvek ako bi se desilo da se preko zime ugojim (to nikada nije bilo puno) preko leta vrlo lako skinem kilazu, ali sada jednostavno kile ne idu! ocajna sam. imam 30 godina. gojenje sam primetila pre 8 meseci kada sam i pocela intenzivno vezbanje svakog dana. pijem 2 litre vode svakog dana. nista se ne desava. imate li kakav savet? da li neko ima slicno iskustvo?
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

A sta i kako i koliko vezbas? I nije dovoljna samo vezba, treba regulisati i ishranu.
gabriella
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 02, 2007 7:30 pm

Post od gabriella »

Vezbam na orbitreku 1 h dnevno. jedem normalno, apetit se nije povecao uopste, znaci jedem normalno kao sto sam jela kada sam i pocela da koristim diane.
Shmizla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Shmizla »

hmmm.. i ja pijem diane i primetila sa da sam se malo ugojila iako ne jedem uopste mnogo,cak mozda i manje nego ranije..

a desavalo mi se da posle duzeg sedenja( dok ucim na pr) noge pocnu da mi oticu...pijem i ja oko 2 litre vode dnevno,ali situacija se nije bas mnogo promenila..
Odgovori