Pilule i debljanje
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Pilule i debljanje
Postovani, koristila sam 6 godina diane 35, sve je bilo odlicno, uredjena menstruacija, cisto lice... iznenada, posle 6 godina, krenula sam da se gojim nenormalno i to u predelu stomaka gde se nikada nisam gojila (mada se vidi i po rukama, koje, takodje nikada nisu bile kriticna zona). sada imam 10 kg (!) viska koje nikako da skinem. lekar mi je rekao da je u pitanju zadrzavanje vode, nuspojava koja je cesta kod koriscenja pilula i savetovao mi je da promenim kontracepciju i uzmem cilest. pre mesec dana sam pocela sa cilestom. sta je, medjutim, problem? i pored redovnih fizickih vezbi i zdrave ishrane, kilogrami tu stoje i ne pomeraju se. ocajna sam. ranije, uvek ako bi se desilo da se preko zime ugojim (to nikada nije bilo puno) preko leta vrlo lako skinem kilazu, ali sada jednostavno kile ne idu! ocajna sam. imam 30 godina. gojenje sam primetila pre 8 meseci kada sam i pocela intenzivno vezbanje svakog dana. pijem 2 litre vode svakog dana. nista se ne desava. imate li kakav savet? da li neko ima slicno iskustvo?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm