sta kad postinor 2 omane

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
nat
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 27, 2007 10:28 am

sta kad postinor 2 omane

Post od nat »

upravo to popila sam postinor 2 , posle 11 sati od odnosa,prvu tabletu i drugu posle 12h kako i pishe u upustvu i mislila da ce sve biti ok. Medjutim menstruacija mi je kasnila par dana, pa sam uradila test na trudnocu i bio je pozitivan. Intearesauje me da li postinor moze da utice na razoj ploda, i da li je preporucljivo nastaviti takvu trudnocu. Inace imam bebicu od 9 meseci i izvinjavam se ako ima pravopisnih greski, ali od nje je zaista nemoguce kuckati kad vam sedi u krilu i pokusava da dohvat tastaturu. :roll:
OljaA
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od OljaA »

Ne bi trebalo, na plod u prvih nekoliko nedelja (5-6) utiče sve po principu sve ili ništa, znači pobaciš ili je sve Ok!
Slika
Korisnikov avatar
Noa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Avg 20, 2007 11:48 am

Post od Noa »

OljaA napisao:Ne bi trebalo, na plod u prvih nekoliko nedelja (5-6) utiče sve po principu sve ili ništa, znači pobaciš ili je sve Ok!
potpuno se slazem! No, mozda ti i test nije tacno pokazao... Postinor je poprilicno pouzdan lekic... Testiraj se opet pa vidi... ili jos bolje idi u neku laboratoriju i uradi test na HCG, predpostavljam da to vec znas posto imas detence :)

aj srecno!
miLLica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 31, 2007 5:19 pm

Post od miLLica »

Ne bih da te plasim, ali u uputstvu pise da NIKAKO ne sme da se uzima ako nisi 100% sigurna da vec nisi trudna... :-? Da li je moguce da si vec par dana pre toga zatrudnela?

Najbolje da ponovo uradis test, i da porazgovars sa nekim strucnjakom!
malabg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 29, 2007 1:13 am

Post od malabg »

Nishta nije 100% sigurno. Ni kontraceptivne pilule, ni Postinor, ni test.

Najbolje bi bilo da odesh do ginekologa i rashchistish sve sa njim. To su previshe ozbiljne stvari za ovakav forum.
Odgovori