Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
upravo to popila sam postinor 2 , posle 11 sati od odnosa,prvu tabletu i drugu posle 12h kako i pishe u upustvu i mislila da ce sve biti ok. Medjutim menstruacija mi je kasnila par dana, pa sam uradila test na trudnocu i bio je pozitivan. Intearesauje me da li postinor moze da utice na razoj ploda, i da li je preporucljivo nastaviti takvu trudnocu. Inace imam bebicu od 9 meseci i izvinjavam se ako ima pravopisnih greski, ali od nje je zaista nemoguce kuckati kad vam sedi u krilu i pokusava da dohvat tastaturu.
OljaA napisao:Ne bi trebalo, na plod u prvih nekoliko nedelja (5-6) utiče sve po principu sve ili ništa, znači pobaciš ili je sve Ok!
potpuno se slazem! No, mozda ti i test nije tacno pokazao... Postinor je poprilicno pouzdan lekic... Testiraj se opet pa vidi... ili jos bolje idi u neku laboratoriju i uradi test na HCG, predpostavljam da to vec znas posto imas detence
Ne bih da te plasim, ali u uputstvu pise da NIKAKO ne sme da se uzima ako nisi 100% sigurna da vec nisi trudna... Da li je moguce da si vec par dana pre toga zatrudnela?
Najbolje da ponovo uradis test, i da porazgovars sa nekim strucnjakom!