moguća trudnoća

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
LaMa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 25, 2007 11:31 am

moguća trudnoća

Post od LaMa »

u velikoj sam zabrinutosti i neznam što da radim..već sam pričala sa svim prijateljicama pa is a majkom ali svejedno strpim pa ću i ovdje postaviti ovo pitanje pa tko može nek mi odgovori na pitanje i bar malo olakša :-?
Ovako..imala sam spolni odnos s dečkom 2 dana prije menstruacije i u početku smo se malo zanjeli i nismo koristili kondom i u jednom trenutku on misli da mu je malo pobjeglo..nije siguran ali misli da je..zatim je stavio kondom i tako smo nastavili ali zaštićeni...došao je i 20.-ti..dan kad sam trebala dobiti menstruaciju ali nemam je još..to znači da mi kasni već 5 dana..ŠTO TO ZNAČI? inače mi menstruacije nisu baš redovite..ali zadnjih par mjeseci su bile..imam sve simptome da ću je dobiti(bole me grudi tj.bradavice i osjećam male bolove u trbuhu) ali nje još nema..majka mi kaže kao i prijatelji da je vjerojatno zbog stresa to što još kasni ali mene strah da nisam trudna:(..jako volim djecu ali imam 21 god i nisam još spremna..i neznam što da radim..i ja i dečko smo zabrinuti..a ja vas pitam..DALI POSTOJI MOGUĆNOST DA SAM TRUDNA???
oprostite na ovako dugom postu..ali eto..

HVala Unaprijed! :roll:
Light
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 21, 2007 2:56 pm

Re: moguća trudnoća

Post od Light »

sve je moguce... niko ti napamet ne moze pouzdano reci da li si trudna, zato je najbolje da izracunas koliko je proslo od tog 'sumnjivog' odnosa, pa ako vec ima 7-10 dana, onda mozes kupiti neki test za rano otkrivanje trudnoce.
drzim fige da nije to TO, jer vidim da si bas mlada i da u ovom trenutku verovatno imas neke druge prioritete. Pozdrav i... hrabro u apoteku!
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Mama ti je mozda u pravu. I ja sam tako bila jednom u strahu dal sam trudna ili ne i kasnila mi je 10 dana. A pre toga je uvek bila redovna.

Svakako, postoji mogucnost i da si trudna, ne moze niko sa sigurnoscu da ti kaze. Definitivo uradi test. Zove se baby rapid
Korisnikov avatar
Noa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Avg 20, 2007 11:48 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Noa »

Naravno, test babyrapid je najpouzdaniji test! A ako ti ni to nije dovoljno, mozes da odes u neku laboratoriju i uradis test na HCG, to ti je NAJSIGURNIJE!
Odgovori