Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
u velikoj sam zabrinutosti i neznam što da radim..već sam pričala sa svim prijateljicama pa is a majkom ali svejedno strpim pa ću i ovdje postaviti ovo pitanje pa tko može nek mi odgovori na pitanje i bar malo olakša
Ovako..imala sam spolni odnos s dečkom 2 dana prije menstruacije i u početku smo se malo zanjeli i nismo koristili kondom i u jednom trenutku on misli da mu je malo pobjeglo..nije siguran ali misli da je..zatim je stavio kondom i tako smo nastavili ali zaštićeni...došao je i 20.-ti..dan kad sam trebala dobiti menstruaciju ali nemam je još..to znači da mi kasni već 5 dana..ŠTO TO ZNAČI? inače mi menstruacije nisu baš redovite..ali zadnjih par mjeseci su bile..imam sve simptome da ću je dobiti(bole me grudi tj.bradavice i osjećam male bolove u trbuhu) ali nje još nema..majka mi kaže kao i prijatelji da je vjerojatno zbog stresa to što još kasni ali mene strah da nisam trudna:(..jako volim djecu ali imam 21 god i nisam još spremna..i neznam što da radim..i ja i dečko smo zabrinuti..a ja vas pitam..DALI POSTOJI MOGUĆNOST DA SAM TRUDNA???
oprostite na ovako dugom postu..ali eto..
sve je moguce... niko ti napamet ne moze pouzdano reci da li si trudna, zato je najbolje da izracunas koliko je proslo od tog 'sumnjivog' odnosa, pa ako vec ima 7-10 dana, onda mozes kupiti neki test za rano otkrivanje trudnoce.
drzim fige da nije to TO, jer vidim da si bas mlada i da u ovom trenutku verovatno imas neke druge prioritete. Pozdrav i... hrabro u apoteku!
Naravno, test babyrapid je najpouzdaniji test! A ako ti ni to nije dovoljno, mozes da odes u neku laboratoriju i uradis test na HCG, to ti je NAJSIGURNIJE!