Tumacenje dijagnoze za TARTUFU ili ko zna...

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

mama_Maki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 22, 2007 2:31 pm

Post od mama_Maki »

Postovana tartufa,
hvala vam puuuno!
mama_Maki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 22, 2007 2:31 pm

Post od mama_Maki »

Postovana tartufa,
opet imam pitanja za vas...Iznad ovog posta sam opisla da mi je u desnoj dojci,UZ nalaz i klinicka slika pokazala da imam dva benigna tumora.Cekala sam da se hirurg vrati sa godisnjeg i da mi da svoje misljenje.On je UZ i klinickim pregledom utvrdio da se radi o cistama,koje treba pratiti.Te izrasline su mi se bile smanjile kad sam isla na pregled 06.08.07.Oko 20.08.07. kad mi je nastupio ciklus,te izrasline su mi se ponovo uvecale.Stavljala sam vec dve noci za redom obloge od komovice i opet su mi se smanjile....
Moje pitanje je,da li je moguce da se te "ciste" pune,kada dodje do promene hormona pred ciklus i da se prazne,kad ciklus prestane?
I drugo pitanje je,da li bih smela da ostanem u drugom stanju,dok mi je takvo stanje sa dojkom?Pitacu ja to i hirurga,ali do sledece kontrole,imam oko 1,5 meseci!
I da napomenem,prosle godine sam se porodila i dok sam dojila,primetila sam tu izraslinu na dojci,koja je bila velicine tresnje,a ja sam mislila da mi se mozda zapusio mlecni kanal....Znaci,ja tu "promenu" imam,mozda i pre trudnoce!
Izvinjavam se,ako sam,eventualno bila ne jasna!Hvala unapred na odgovoru!Veliki pozdrav za vas!
tartufa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Feb 28, 2007 7:12 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tartufa »

1. " Pune se"- i najverovatnije su ciste.
2. Naravno da možeš da razmišljaš o drugoj trudnoći! Pozz
Odgovori