problem
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
pa cekaj,jel ti uopste znas kako se piju pilule?
po onom sto si napisala prvu kutiju si pocela 5.jula,sto znaci da si je zavrsila 25.jula i posle toga je trebalo da pravis pauzu od sedam dana,pa da drugu kutiju pocnes 2.avgusta...
zasto nisi pocela drugu 2. avgusta pobogu? Pilule moraju da se piju tacno kako treba..
samo PRVI put kad uzimas pilule pocinjes prvog dana menstracije...svakog sledeceg meseca pijes novu kutiju nakon sedmodnevne pauze,odnosno 8.dana..bez obzira na to kad si dobila !!!
po onom sto si napisala prvu kutiju si pocela 5.jula,sto znaci da si je zavrsila 25.jula i posle toga je trebalo da pravis pauzu od sedam dana,pa da drugu kutiju pocnes 2.avgusta...
zasto nisi pocela drugu 2. avgusta pobogu? Pilule moraju da se piju tacno kako treba..
samo PRVI put kad uzimas pilule pocinjes prvog dana menstracije...svakog sledeceg meseca pijes novu kutiju nakon sedmodnevne pauze,odnosno 8.dana..bez obzira na to kad si dobila !!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Avg 19, 2007 3:21 pm
Što se tiče toga onda je moj doktor pogrešio u davanju tih pilula a ja ih pijem prvi put jer sam imala jednu kiretažu oktobra a drugu maja. Pošto spirala uopšte nema kod nas on mi je dao pilule. on mi je reko da popijem jednu kutiju pa kad dobijem da počnem drugu.A pošto je moj doktor na odmoru od 01.08 a drugi neće da se meša ja sam poslušala mog doktora.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Avg 04, 2007 7:35 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm
JOj ti si se bas zapetljala...najbolje idi na www.21dan.com i lepo imas info telefon na koji se javljaju ginekolozi pa lepo objasni sve sta ti se desilo...
nego,jesi koristila neku zastitu izmedju 2 kutije?
Posto si ti napravila pauzu izmedju 2 kutije vecu od 7 dana,zastita je prestala...
Medical Heretic,ako nemas nesto pametno da pises...a ti nemoj onda nista
nego,jesi koristila neku zastitu izmedju 2 kutije?
Posto si ti napravila pauzu izmedju 2 kutije vecu od 7 dana,zastita je prestala...
Medical Heretic,ako nemas nesto pametno da pises...a ti nemoj onda nista