problem

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
mavrak76
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 19, 2007 3:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

problem

Post od mavrak76 »

Microgynon sam počela da pijem 05.07 ove godine pila sam ih redovno ali desilo se to da ja posle njih nisam dobila nego tek juče. Pa me zanima da li je to normalno da toliko kasni.
Shmizla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm

Post od Shmizla »

cekaj,pocela si da pijes 5.jula,a dobila si 18.avgusta????

jesi posle prve kutije pila i drugu kutiju? objasni malo detaljnije molim te
mavrak76
Novi član
Novi član

Post od mavrak76 »

Ne samo jednu i 18 avgusta sam počela drugu mada sam krvarila i u zadnjih nekoliko tableta. Krvarenje između tableta nije bilo dugo možda pola sata sat.
Shmizla
Aktivan član
Aktivan član

Post od Shmizla »

pa cekaj,jel ti uopste znas kako se piju pilule?

po onom sto si napisala prvu kutiju si pocela 5.jula,sto znaci da si je zavrsila 25.jula i posle toga je trebalo da pravis pauzu od sedam dana,pa da drugu kutiju pocnes 2.avgusta...

zasto nisi pocela drugu 2. avgusta pobogu? Pilule moraju da se piju tacno kako treba..

samo PRVI put kad uzimas pilule pocinjes prvog dana menstracije...svakog sledeceg meseca pijes novu kutiju nakon sedmodnevne pauze,odnosno 8.dana..bez obzira na to kad si dobila !!!
mavrak76
Novi član
Novi član

Post od mavrak76 »

Što se tiče toga onda je moj doktor pogrešio u davanju tih pilula a ja ih pijem prvi put jer sam imala jednu kiretažu oktobra a drugu maja. Pošto spirala uopšte nema kod nas on mi je dao pilule. on mi je reko da popijem jednu kutiju pa kad dobijem da počnem drugu.A pošto je moj doktor na odmoru od 01.08 a drugi neće da se meša ja sam poslušala mog doktora.
Medical Heretic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 04, 2007 7:35 pm

Post od Medical Heretic »

Alopate, alopate, ccc...
Shmizla
Aktivan član
Aktivan član

Post od Shmizla »

JOj ti si se bas zapetljala...najbolje idi na www.21dan.com i lepo imas info telefon na koji se javljaju ginekolozi pa lepo objasni sve sta ti se desilo...

nego,jesi koristila neku zastitu izmedju 2 kutije?

Posto si ti napravila pauzu izmedju 2 kutije vecu od 7 dana,zastita je prestala...

Medical Heretic,ako nemas nesto pametno da pises...a ti nemoj onda nista
Odgovori