Menstruacija

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Daschas
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 15, 2007 8:55 pm

Menstruacija

Post od Daschas »

Moja menstruacija je redovna, ali traje samo dva dana i krvarenje je minimalno. Imam 37 godina.
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Pa jel tako oduvek ili odskoro?
Daschas
Novi član
Novi član

Post od Daschas »

Nije bas. Uvek je trajalo 3 dana, i ne tako malo. Mada i sad traje tri dana skoro. tj. 2.5.
Shmizla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Shmizla »

pa ne bih rekla da je to bas normalno...

sto nisi pitala svog ginekologa? imas 37 godina...odvno je trebalo to da kazes :-?
Starla
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 09, 2007 6:30 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Starla »

Daschas, samo da ti kazem da si ti sigurno deseta koja ima taj problem u poslednja 2 meseca.i meni se to isto desilo, u poslednja 2 ciklus, oskudnije i krace krvarenje,radila sam test na trudnocu dva puta i negativan je.inace, razgovarala sam sa dosta zena i devojaka i vecina je primetila da su im poslednji ciklusi drugaciji ili po krvarenju,ili im dodje ranije ili ih boli nesto sto ih do tada nije bolelo.mozda je to sve zbog vrucine...ko zna!!??/
Daschas
Novi član
Novi član

Post od Daschas »

Starla napisao:Daschas, samo da ti kazem da si ti sigurno deseta koja ima taj problem u poslednja 2 meseca.i meni se to isto desilo, u poslednja 2 ciklus, oskudnije i krace krvarenje,radila sam test na trudnocu dva puta i negativan je.inace, razgovarala sam sa dosta zena i devojaka i vecina je primetila da su im poslednji ciklusi drugaciji ili po krvarenju,ili im dodje ranije ili ih boli nesto sto ih do tada nije bolelo.mozda je to sve zbog vrucine...ko zna!!??/
Daschas
Novi član
Novi član

Post od Daschas »

Starla hvala na informaciji. Otici cu kod ginekologa. Mada bila sam pre nekoliko meseci i nalazi su bili odlicni. Panicar sam po prirodi. Pa mi je ovo bila za pocetak laksa varijanta.:)
Odgovori