Menstruacija
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Menstruacija
Moja menstruacija je redovna, ali traje samo dva dana i krvarenje je minimalno. Imam 37 godina.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Maj 09, 2007 6:30 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Daschas, samo da ti kazem da si ti sigurno deseta koja ima taj problem u poslednja 2 meseca.i meni se to isto desilo, u poslednja 2 ciklus, oskudnije i krace krvarenje,radila sam test na trudnocu dva puta i negativan je.inace, razgovarala sam sa dosta zena i devojaka i vecina je primetila da su im poslednji ciklusi drugaciji ili po krvarenju,ili im dodje ranije ili ih boli nesto sto ih do tada nije bolelo.mozda je to sve zbog vrucine...ko zna!!??/
Starla napisao:Daschas, samo da ti kazem da si ti sigurno deseta koja ima taj problem u poslednja 2 meseca.i meni se to isto desilo, u poslednja 2 ciklus, oskudnije i krace krvarenje,radila sam test na trudnocu dva puta i negativan je.inace, razgovarala sam sa dosta zena i devojaka i vecina je primetila da su im poslednji ciklusi drugaciji ili po krvarenju,ili im dodje ranije ili ih boli nesto sto ih do tada nije bolelo.mozda je to sve zbog vrucine...ko zna!!??/