help

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
mmena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 10, 2007 12:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

help

Post od mmena »

Daj ba ljudi jel mi mozete pomoci?
Pitala sam vas za misljenje u svojoj prosloj temi jer mi pomoc stvarno treba ali niko nista nije odgovorio.Jel nikad niste imali problema sa peckanjem toom sexa ili...?Stvarno ne znam vise sta da radim....
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm

Post od Cat »

A da odes kod ginekologa?

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=14550

Ne moze niko napamet da kaze sta je u pitanju, ako se tegobe ponavljaju ja bih prvo pomislila na neku infekciju.

I nema potrebe da otvaras novu temu za svaki post, prosto podigni svoju.
mmena
Novi član
Novi član

Post od mmena »

Pomisljala sam o tome,da posjetim ginekologa ali...Mislila sam da neko zna vise o tome da se i drugima desavalo!Jer ja imam probleme samo tokom sexa(i ne stalno,npr.kad gurne prst).
hvala na pomoci
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Pa bre zar ne razumes da moze da bude 1000 stvari? :o
I sto vise budes odlagala odlazak kod cika/teta doce, moze da se pogorsa. Bez obzira sto tebe pecka samo pri odnosu. Cim tebi smeta, znaci da nesto nije u redu. To je logicno, jel tako? A kad nije u redu, ide se kod onog ko zna sta nije u redu. Niko te nece leciti preko foruma.
mmena
Novi član
Novi član

Post od mmena »

Znam da me niko nece lijeciti preko foruma ali ja sam samo pitala za savjet...Nadala sam se da barem neko zna da je imao slicnih problema!ipak hvala na savjetu....
Shmizla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm

Post od Shmizla »

hmmm...pa recimo da mi se na pocetku mog seksualnog zivota...na pr. u prvih godinu dana otkako sam izgubila nevinost desavalo da imam peckanje nakon malo duzeg ili agresivnijeg odnosa. Vremenom je to nestalo...Mislim da mi prosto koza nije bila dovoljno elasticna ,a i moguce da mi himen nije bio "pocepan" do kraja prvi put.. Ukoliko vec duze vreme imas problema sa peckanjem,nema ti druge nego da odes kod lekara.. meni se ovo desavalo samo popvremeno i nije mnogo bolelo
mmena
Novi član
Novi član

Post od mmena »

I meni je ovo sve pocetak.I ne mogu reci da je to duze vrijeme,jer nemamo redovne odnose...A ako nismo imali odnos duze vrijeme pocne vise peckati.Sve sto cesce radimo sve je manje.
Sad m je malo lakse jer vidim da je bar neko imao slicnih problema da nisam jedina!
Shmizla
Aktivan član
Aktivan član

Post od Shmizla »

Bas tako...i kod mene je to prestalo kada smo o malo cesce radili... sada vise uopste nemam takvih tegoba..

Vidim da ima dosta stvari o sexu koje ne znas,a upraznjavas ga (pitala si za lubrikante,predsemenu tecnost)..tako da ti je moj savet da pitas sve sto ne znas a zanima te,pogotovo o kontracepciji... imas i super sajt gde mozes da pitas i ginekologe direktno sta te zanima mejlom,telefonom ili porukama....sajt je www.21dan.com :roll:
mmena
Novi član
Novi član

Post od mmena »

Hvala puno shmizla!
Ima milion stvari koje ni ja ni on ne znamo tako da ce nam ovo dobro doci!
Evo upravo sam pogledala taj sajt i extra je...
Hvala jos jednom
Shmizla
Aktivan član
Aktivan član

Post od Shmizla »

Nema na cemu...ja sam i sama par puta postavljala pitanja putem mejla i uvek sam dobila brz i jasan odgovor..

Srecno,uzivajte i pazite se :lol:
Odgovori