Daj ba ljudi jel mi mozete pomoci?
Pitala sam vas za misljenje u svojoj prosloj temi jer mi pomoc stvarno treba ali niko nista nije odgovorio.Jel nikad niste imali problema sa peckanjem toom sexa ili...?Stvarno ne znam vise sta da radim....
help
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
A da odes kod ginekologa?
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=14550
Ne moze niko napamet da kaze sta je u pitanju, ako se tegobe ponavljaju ja bih prvo pomislila na neku infekciju.
I nema potrebe da otvaras novu temu za svaki post, prosto podigni svoju.
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=14550
Ne moze niko napamet da kaze sta je u pitanju, ako se tegobe ponavljaju ja bih prvo pomislila na neku infekciju.
I nema potrebe da otvaras novu temu za svaki post, prosto podigni svoju.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
Pa bre zar ne razumes da moze da bude 1000 stvari?
I sto vise budes odlagala odlazak kod cika/teta doce, moze da se pogorsa. Bez obzira sto tebe pecka samo pri odnosu. Cim tebi smeta, znaci da nesto nije u redu. To je logicno, jel tako? A kad nije u redu, ide se kod onog ko zna sta nije u redu. Niko te nece leciti preko foruma.

I sto vise budes odlagala odlazak kod cika/teta doce, moze da se pogorsa. Bez obzira sto tebe pecka samo pri odnosu. Cim tebi smeta, znaci da nesto nije u redu. To je logicno, jel tako? A kad nije u redu, ide se kod onog ko zna sta nije u redu. Niko te nece leciti preko foruma.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm
hmmm...pa recimo da mi se na pocetku mog seksualnog zivota...na pr. u prvih godinu dana otkako sam izgubila nevinost desavalo da imam peckanje nakon malo duzeg ili agresivnijeg odnosa. Vremenom je to nestalo...Mislim da mi prosto koza nije bila dovoljno elasticna ,a i moguce da mi himen nije bio "pocepan" do kraja prvi put.. Ukoliko vec duze vreme imas problema sa peckanjem,nema ti druge nego da odes kod lekara.. meni se ovo desavalo samo popvremeno i nije mnogo bolelo
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm
Bas tako...i kod mene je to prestalo kada smo o malo cesce radili... sada vise uopste nemam takvih tegoba..
Vidim da ima dosta stvari o sexu koje ne znas,a upraznjavas ga (pitala si za lubrikante,predsemenu tecnost)..tako da ti je moj savet da pitas sve sto ne znas a zanima te,pogotovo o kontracepciji... imas i super sajt gde mozes da pitas i ginekologe direktno sta te zanima mejlom,telefonom ili porukama....sajt je www.21dan.com
Vidim da ima dosta stvari o sexu koje ne znas,a upraznjavas ga (pitala si za lubrikante,predsemenu tecnost)..tako da ti je moj savet da pitas sve sto ne znas a zanima te,pogotovo o kontracepciji... imas i super sajt gde mozes da pitas i ginekologe direktno sta te zanima mejlom,telefonom ili porukama....sajt je www.21dan.com