Postovanje!
Ja bih molio odgovor na samo jedno pitanje.
Naime,pre oko mesec dana sam radio analizu stolice i nadjena mi je Candida.E sad,pre neki dan sam opet radio analizu stolice na neke druge bakterije i ujedno sam opet uradio test na Candidu,iako nisam bio zavrsio sa terapijom,i pisalo je u izvestaju KULTURA NA GLJIVICE:NEGATIVNA.
E,ono sto mene intreesuje je da li to znaci da nemam vise kandidu,ili mozda oni nisu ni uradili tu analizu vec samo analize bakterije zbog koje sam i otisao na kontrolu?
Unapred zahvalan...
Tumacenje nalaza
Ako Vam na rezultatu stoji da je kandida negativna, znaci da je test radjen i da ste dobili rezultat tog testa na kome stoji to sto je i napisano.
Ali, posto ste Vi koliko sam razumela bili pod terapijom protiv kandide u vreme te analize, sam rezultat moze biti lazno negativan (zbog terapije) i potrebno je sacekati neko vreme kad zavrsite terapiju, pa ponovo uraditi test.
Pozdrav.
Ali, posto ste Vi koliko sam razumela bili pod terapijom protiv kandide u vreme te analize, sam rezultat moze biti lazno negativan (zbog terapije) i potrebno je sacekati neko vreme kad zavrsite terapiju, pa ponovo uraditi test.
Pozdrav.