Zadnji ciklus sam imala 26.juna.Ciklusi su mi redovni i na 28 dana.Medjutim ovaj mesec,a sad je vec 28 jul,nisam jos uvek dobila menstruaciju.Trudna nisam 100%.Ne znam sta je u pitanju,mnogo me brine.Imam bolove u donjem delu stomaka(mali stomak).Retko kad imam bolove i to bas kad dobijem mestruaciju prvi dan inace nikad vise.Sta mi je,sta moze da bude????Uplasena sam,svakakve mi bolesti padaju na pamet pa vas molim za pomoc!!!
HVALA UNAPRED!!!!
Molim vas odgovorite mi
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Molim vas odgovorite mi
Koliko ja razumem kasni joj samo 4 dana jer je trebala da dobije 24 jula po toj računici na 28 dana.jelllena napisao:Zadnji ciklus sam imala 26.juna.Ciklusi su mi redovni i na 28 dana.Medjutim ovaj mesec,a sad je vec 28 jul,nisam jos uvek dobila menstruaciju.
Meni je to kašnjenje smešno za brigu jer mi uvek porani jedan dan ili tačno ili preskoči 3,4,5,6 dana.
Ovog meseca mi je preskočilo za 8 dana.
Ali dobro, kad je tačno na vreme uvek onda normalno da će da se zapita o čemu se radi ali kod svakoga hormoni jednog mesca mogu malo da zavariraju čak i kod žene kod koje je tačno na vreme.
A trebalo bi da se obrati lekaru zbog tih bolova i zbog kašnjenja ako pređe i 7-mi dan.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Avg 01, 2007 4:20 pm
pitanje
ovako...prvi dan zadnje menstruacije je 9.jula,nakon toga za vrijeme plodnih dana sam imala odnose bez zastite,nadali smose da sam u drugom stanju medjutim ja sam dobila danas (1.avgusta)menstruaciju,radila sam test koji je bio pozitvan,zanima me kako da otkrijem jesam li trudna ili ne jer je prerano da se ista vidi na UZ!
lanchy
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm
Verujem da ako je test bio pozitivan da je bila trudnoća, i ja sam imala tako i nakon toga krvarenje i pobačaj.
Mislim da treba da odeš kod lekara da ti proveri betu iz krvi da vidi da li je bila trudnoća i da li još napreduje.
Što pre jer ako je pobačaj ona će da padne i neće da se sazna.
Zato, najbolje sutra ujutru kod lekara!
Mislim da treba da odeš kod lekara da ti proveri betu iz krvi da vidi da li je bila trudnoća i da li još napreduje.
Što pre jer ako je pobačaj ona će da padne i neće da se sazna.
Zato, najbolje sutra ujutru kod lekara!