Molim vas odgovorite mi

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
jelllena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 22, 2005 1:39 pm

Molim vas odgovorite mi

Post od jelllena »

Zadnji ciklus sam imala 26.juna.Ciklusi su mi redovni i na 28 dana.Medjutim ovaj mesec,a sad je vec 28 jul,nisam jos uvek dobila menstruaciju.Trudna nisam 100%.Ne znam sta je u pitanju,mnogo me brine.Imam bolove u donjem delu stomaka(mali stomak).Retko kad imam bolove i to bas kad dobijem mestruaciju prvi dan inace nikad vise.Sta mi je,sta moze da bude????Uplasena sam,svakakve mi bolesti padaju na pamet pa vas molim za pomoc!!!

HVALA UNAPRED!!!!
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Moze da bude stres, moze da bude neka upala, infekcija... ako si SIGURNA da nisi trudna (znaci, vadila krv a ne samo mokracu), onda definitivno treba da odes lekaru jer mozda je samo jednostavno takav mesec a mozda imas i neki ozbiljniji problem.
OljaA
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od OljaA »

Ne mora da bude sigurna samo na osnovu mokraće i krvi već postoji i mogućnost da zna šta (ni)je radila poslednjih mesec dana :wink:

Dobijanje 7 dana ranije i 7 dana kasnije ne smatra se za ozboljno i može ponekad da varira!
Slika
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Hvala OljaA, nisam ni uzela u obzir da apstinencija moze da bude uzrok te sigurnosti 8) Ali mislim da nisi dobro procitala, njoj kasni vec preko mesec dana, to ipak nije ono obicno variranje od po par dana...
OljaA
Aktivan član
Aktivan član

Re: Molim vas odgovorite mi

Post od OljaA »

jelllena napisao:Zadnji ciklus sam imala 26.juna.Ciklusi su mi redovni i na 28 dana.Medjutim ovaj mesec,a sad je vec 28 jul,nisam jos uvek dobila menstruaciju.
Koliko ja razumem kasni joj samo 4 dana jer je trebala da dobije 24 jula po toj računici na 28 dana.
Meni je to kašnjenje smešno za brigu jer mi uvek porani jedan dan ili tačno ili preskoči 3,4,5,6 dana.
Ovog meseca mi je preskočilo za 8 dana.
Ali dobro, kad je tačno na vreme uvek onda normalno da će da se zapita o čemu se radi ali kod svakoga hormoni jednog mesca mogu malo da zavariraju čak i kod žene kod koje je tačno na vreme.

A trebalo bi da se obrati lekaru zbog tih bolova i zbog kašnjenja ako pređe i 7-mi dan.
Slika
jelllena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 22, 2005 1:39 pm

Post od jelllena »

Uh ljudi uzbuna je prosla dobila sam malopre.Hvala vam svima.Olja je u pravu sto se tice kasnjenja, HVALA SVIMA!!!!!
lana_2
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 01, 2007 4:20 pm

pitanje

Post od lana_2 »

ovako...prvi dan zadnje menstruacije je 9.jula,nakon toga za vrijeme plodnih dana sam imala odnose bez zastite,nadali smose da sam u drugom stanju medjutim ja sam dobila danas (1.avgusta)menstruaciju,radila sam test koji je bio pozitvan,zanima me kako da otkrijem jesam li trudna ili ne jer je prerano da se ista vidi na UZ!
lanchy
OljaA
Aktivan član
Aktivan član

Post od OljaA »

Verujem da ako je test bio pozitivan da je bila trudnoća, i ja sam imala tako i nakon toga krvarenje i pobačaj.

Mislim da treba da odeš kod lekara da ti proveri betu iz krvi da vidi da li je bila trudnoća i da li još napreduje.
Što pre jer ako je pobačaj ona će da padne i neće da se sazna.

Zato, najbolje sutra ujutru kod lekara!
Slika
Odgovori