nefrologija
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
nefrologija
pozdrav, ove godine sam na praksu na odeljenju nerologije
E sad zanima me sta to znaci, kolko znam to su bolesti bubrega? kakve cu bolesnike tamo sresti, i koji ce biti moj zadatak. (proslih godina sam bio na ocno,digestivnu hirurgiju)... i da li ima neki podforum/tema o nefrologiji? Pozdrav 
Re: nefrologija
Зависи да ли си хтео да напишеш нефрологије или неурологије.Gooty napisao:... nerologije ....
И научи мало правопис. Ипак ћеш једнога дана постати лекар. И шта је ту уопште смешно?!
Koji bre pravopis? Cijeli moj post je gramaticki ispravan, ako sam izostavio slovo ja moram ''malo'' nauciti pravopis? Na kraj posta sam takodje napisao nefrologija. Nisi dao nijedan odgovor na moje pitanje tako da je tvoj post beskoristan. 
Ти ћеш бити бескористан као лекар ако овако наставиш:
Нисам означавао очигледне случајне омашке.Gooty napisao:pozdrav, ove godine sam na praksu na odeljenju nerologijeE sad zanima me sta to znaci, kolko znam to su bolesti bubrega? kakve cu bolesnike tamo sresti, i koji ce biti moj zadatak. (proslih godina sam bio na ocno,digestivnu hirurgiju)... i da li ima neki podforum/tema o nefrologiji? Pozdrav
Aj ne jedi govna covece
Tripujes se tu da si neko i nesto, svima odgovaras a niti si zavrsio medicinu ni nista... nego guras nos u tudja posla... sad da te pitam sta je pleura nebi znao dok nebi izguglao... il npr. sternum, skapula, akromegalija.... 
Не трипујем се ја ништа, него ти не знаш правопис. А не знаш ни где си шупаљ.
Када си тако паметан, одвој мало свог времена па помози људима, а немој мени да пребацујеш што помажем.
Када си тако паметан, одвој мало свог времена па помози људима, а немој мени да пребацујеш што помажем.
-
Mihajlobre
- Aktivan član

- Pridružio se: Sub Nov 29, 2008 12:34 am
Bravo Aco, lepo si mu rekao. Kakav ce doktor da bude, kad ni pravopis ne zna.aa_aca napisao:Не трипујем се ја ништа, него ти не знаш правопис. А не знаш ни где си шупаљ.
-
Mihajlobre
- Aktivan član

- Pridružio se: Sub Nov 29, 2008 12:34 am
Ne primerno izrazavanje jednog buduceg doktora.Gooty napisao:Aj ne jedi govna coveceTripujes se tu da si neko i nesto, svima odgovaras a niti si zavrsio medicinu ni nista... nego guras nos u tudja posla... sad da te pitam sta je pleura nebi znao dok nebi izguglao... il npr. sternum, skapula, akromegalija....