Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
pozdrav, ove godine sam na praksu na odeljenju nerologije E sad zanima me sta to znaci, kolko znam to su bolesti bubrega? kakve cu bolesnike tamo sresti, i koji ce biti moj zadatak. (proslih godina sam bio na ocno,digestivnu hirurgiju)... i da li ima neki podforum/tema o nefrologiji? Pozdrav
Koji bre pravopis? Cijeli moj post je gramaticki ispravan, ako sam izostavio slovo ja moram ''malo'' nauciti pravopis? Na kraj posta sam takodje napisao nefrologija. Nisi dao nijedan odgovor na moje pitanje tako da je tvoj post beskoristan.
Ти ћеш бити бескористан као лекар ако овако наставиш:
Gooty napisao:pozdrav, ove godine sam na praksu na odeljenju nerologije E sad zanima me sta to znaci, kolko znam to su bolesti bubrega?kakve cu bolesnike tamo sresti, i koji ce biti moj zadatak. (proslih godina sam bio na ocno,digestivnu hirurgiju)... i da li ima neki podforum/tema o nefrologiji? Pozdrav
Aj ne jedi govna covece Tripujes se tu da si neko i nesto, svima odgovaras a niti si zavrsio medicinu ni nista... nego guras nos u tudja posla... sad da te pitam sta je pleura nebi znao dok nebi izguglao... il npr. sternum, skapula, akromegalija....
Gooty napisao:Aj ne jedi govna covece Tripujes se tu da si neko i nesto, svima odgovaras a niti si zavrsio medicinu ni nista... nego guras nos u tudja posla... sad da te pitam sta je pleura nebi znao dok nebi izguglao... il npr. sternum, skapula, akromegalija....