Za Olju sa pseudonimom Dr.Olja
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Olja,
posto veoma aktivno delis savete po forumu,a neces da menjas nick,moj ti je predlog da pre svakog posta napises "NISAM DOKTOR" - tako ce svi koji te citaju znati da ono 'Dr.' ne znaci nista u tvom slucaju.
Nije u redu da ljudi citaju tvoje postove i misle da su procitali savet doktora.Cak moze biti i stetno za nekoga !
Mada,iskreno receno,neznam zasto ti je bitno to sto si vec napisala 100 postova.Pa,kakve to ima veze ??
posto veoma aktivno delis savete po forumu,a neces da menjas nick,moj ti je predlog da pre svakog posta napises "NISAM DOKTOR" - tako ce svi koji te citaju znati da ono 'Dr.' ne znaci nista u tvom slucaju.
Nije u redu da ljudi citaju tvoje postove i misle da su procitali savet doktora.Cak moze biti i stetno za nekoga !
Mada,iskreno receno,neznam zasto ti je bitno to sto si vec napisala 100 postova.Pa,kakve to ima veze ??
- admin
- doktor.rs tim
- Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Da bi resili problem korisnik "Dr.Olja" je od sada "OljaA"...
ne znam zasto zbunjuje prefix dr. ispred imena, jer ako se pazljivije procita napomena, forum ne zamenjuje kontakt sa lekarom a mi nismo u mogucnosti da garantujemo/proveravamo strucnu spremu svakog clana foruma
U svakom slucaju, ispod korisnickog imena stoji informacija da li je neko moderator, korisnik itd...
ne znam zasto zbunjuje prefix dr. ispred imena, jer ako se pazljivije procita napomena, forum ne zamenjuje kontakt sa lekarom a mi nismo u mogucnosti da garantujemo/proveravamo strucnu spremu svakog clana foruma

U svakom slucaju, ispod korisnickog imena stoji informacija da li je neko moderator, korisnik itd...
mislim da bi manja steta za korisnike foruma bilo da se neko (bilo ko) ko NIJE dr. nazove Stephen Hawking, npr, nego da sa * SPAM * "titulom" dovodi ljude u zabludu da njegovi odgovori imaju specificnu tezinu odgovora STRUCNOG lica. A ako, u kontekstu Vase recenice - forum ne zamenjuje kontakt sa lekarom, (sto je tacno), odgovori/saveti/ljudska podrska SVIH "online doktora(!!!)" NISU ni od kakve korisnosti za "online pacijente" ZASTO forum UOPSTE POSTOJI???admin napisao:ne znam zasto zbunjuje prefix dr. ispred imena, jer ako se pazljivije procita napomena, forum ne zamenjuje kontakt sa lekarom a mi nismo u mogucnosti da garantujemo/proveravamo strucnu spremu svakog clana foruma
p.s. Admine, secate li se Vi Sport Billy-ja?
inace,