Za Olju sa pseudonimom Dr.Olja

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Alabama
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 07, 2006 10:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Alabama »

Anastasija je lutkica mala! :wink:
OljaA
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm

Post od OljaA »

Hvala :D
Volim malo da se hvalim sa njom :wink:
Slika
bgd
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jun 21, 2006 3:19 pm

Post od bgd »

Olja,

posto veoma aktivno delis savete po forumu,a neces da menjas nick,moj ti je predlog da pre svakog posta napises "NISAM DOKTOR" - tako ce svi koji te citaju znati da ono 'Dr.' ne znaci nista u tvom slucaju.

Nije u redu da ljudi citaju tvoje postove i misle da su procitali savet doktora.Cak moze biti i stetno za nekoga !

Mada,iskreno receno,neznam zasto ti je bitno to sto si vec napisala 100 postova.Pa,kakve to ima veze ??
profnr
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 03, 2007 11:36 pm

Post od profnr »

Olja, beba ti je mnogo slatka. A, sto se komentara tice - bas te briga, nisi imala lose namere! Pozdrav!
paki
Korisnikov avatar
Olja 86
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Apr 23, 2007 9:53 pm

Post od Olja 86 »

Eto i mene da se javim pod mojim imenom bez prefiksa.
Pokušala sam samo Olja ali je nick već zauzet pa sam dodala i godinu proizvodnje!!!
Ali sada sam novi član :(
Anastasija, mamino najveće blago - 28.05.2005.

Promenila nick iz Dr. Olja u Olja 86
Korisnikov avatar
admin
doktor.rs tim
Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
Kontakt:

Post od admin »

Da bi resili problem korisnik "Dr.Olja" je od sada "OljaA"...
ne znam zasto zbunjuje prefix dr. ispred imena, jer ako se pazljivije procita napomena, forum ne zamenjuje kontakt sa lekarom a mi nismo u mogucnosti da garantujemo/proveravamo strucnu spremu svakog clana foruma :lol:

U svakom slucaju, ispod korisnickog imena stoji informacija da li je neko moderator, korisnik itd...
Korisnikov avatar
jane_doe
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2005 2:08 am
Kontakt:

Post od jane_doe »

admin napisao:ne znam zasto zbunjuje prefix dr. ispred imena, jer ako se pazljivije procita napomena, forum ne zamenjuje kontakt sa lekarom a mi nismo u mogucnosti da garantujemo/proveravamo strucnu spremu svakog clana foruma
mislim da bi manja steta za korisnike foruma bilo da se neko (bilo ko) ko NIJE dr. nazove Stephen Hawking, npr, nego da sa * SPAM * "titulom" dovodi ljude u zabludu da njegovi odgovori imaju specificnu tezinu odgovora STRUCNOG lica. A ako, u kontekstu Vase recenice - forum ne zamenjuje kontakt sa lekarom, (sto je tacno), odgovori/saveti/ljudska podrska SVIH "online doktora(!!!)" NISU ni od kakve korisnosti za "online pacijente" ZASTO forum UOPSTE POSTOJI???

p.s. Admine, secate li se Vi Sport Billy-ja?

inace, Slika i svako dobro, jane_doe
OljaA
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm

Post od OljaA »

Evo mene opet, hvala admine ponovo!!!
Slika
Odgovori