Za Olju sa pseudonimom Dr.Olja

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

obgyn
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Za Olju sa pseudonimom Dr.Olja

Post od obgyn »

Olja,

Mislim da bi bio red da skinete prefiks ispred Vaseg imena, jer niste dr i zbunjujete ljude koji se javljaju na forum, a drugo dajete im netacne savjete. Mozete da napiste svoje iskustvo sa necim, ali ne 'strucne' odgovore...
Ovo sto ste napisali za kontracepciju i zene koje su imale prethodnu trombozu nije istina, i to nije prvi put da dajete pogresne informacije...
Dobro zdravlje.
Pozdrav,
ObGyn
Jedna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 27, 2006 11:35 am

Post od Jedna »

I ja do skora mislila da je ona doktorka, kad ono... u jednom postu ona rece da je stara 20 godina ili tako nesto.... pa pomislih: "Kad pre zavrsi fakultet lebati ?!" :o :D
etro
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 11:09 pm

Post od etro »

Ja sam mislila da je ona pedijatar, najvise postuje na tom podforumu koji se ne moderira niti nadgleda redovno niti postoji strucno lice zaduzeno za tu oblast sto je jos veci crnjak.
Srecom ovde ima nekog ko ce to primetiti i skrenuti paznju i njoj i ostalim clanovima...posto urednici to vec sami nisu uradili.
OljaA
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm

Post od OljaA »

Pokušala ali neće da se skine, pokušala sam odmah nakon dva dana i uspem i opet se ulogujem i neće i ne želim više to da stoji.
Ps. Sve što sam napisala nisam izmišljala već sam pisala ono što sam naučila iz iskustva, iz knjiga.
Znači bilo koji savet da sam dala to je proveren iz ozbiljne literature ili što sam pisala o deci isto tako jer imam ćerku i o svemu sam se raspitivala, pa kada se desi pitanje na koje znam odgovor, odgovorim dok ne dođe lekar da potvrdi ili još nešto doda (npr. neke analize itd).
Nikada ne bih tumačila analize i preskakala sam te teme jer mi to apsolutno nije poznato.
I ja želim da više ne budem Dr. Već samo Olja.
POMOĆ!!!
Slika
OljaA
Aktivan član
Aktivan član

Re: Za Olju sa pseudonimom Dr.Olja

Post od OljaA »

obgyn napisao: Ovo sto ste napisali za kontracepciju i zene koje su imale prethodnu trombozu nije istina, i to nije prvi put da dajete pogresne informacije...
Zašto onda na pilulama za kontracepciju piše da je tromboza kontraindikovana?
Slika
OljaA
Aktivan član
Aktivan član

Post od OljaA »

U svakom slučaju, žao mi je i izvinjavam se zbog prefiksa?
:roll:
Možete li da mi oprostite, svi ? :wink:
Slika
OljaA
Aktivan član
Aktivan član

Post od OljaA »

Slika
bgd
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jun 21, 2006 3:19 pm

Post od bgd »

Podrzavam predlog ObGyn.

I sama sam primetila neadekvatne komentare dr.Olje i pitala se da li je moguce da jedan doktor to pise?!

Ako nece da ti se skine ono dr.,mozes lepo smisliti novo ime i ponovo se registrovati.

Nije u redu da neko pomisli da si doktor i da uzima za 100% relevantno ono sto pises.Unosis veliku zabunu medju posetioce.
JoannaL
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 28, 2007 12:53 am

Post od JoannaL »

Meni smeshno da neko hoce da se zove DROLJA!!! :lol:
obgyn
Stalni član
Stalni član

Post od obgyn »

Hvala Olja sto ste se javili, i shvatili da treba da promijenite ime na forumu. Lijepo ste se izvinuli svima i mislim da je to dovoljno. Nema potrebe JoannaL da vrijedjamo jedni druge. Idemo dalje...
Svima dobro zdravlje.
Pozdrav,
ObGyn
obgyn
Stalni član
Stalni član

Post od obgyn »

I zavrsili smo ovu temu.
Pozdrav,
ObGyn
etro
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 11:09 pm

Post od etro »

obgyn napisao:I zavrsili smo ovu temu.
Izgleda da nismo :wink: .
JoannaL napisao:Meni smeshno da neko hoce da se zove DROLJA!!! :lol:
:o :o :o
Znaci komentar ti je ekstremno malouman!!!
E sad je tema zavrsena! :)
OljaA
Aktivan član
Aktivan član

Post od OljaA »

etro napisao:Ja sam mislila da je ona pedijatar, najvise postuje na tom podforumu koji se ne moderira niti nadgleda redovno niti postoji strucno lice zaduzeno za tu oblast sto je jos veci crnjak.
Pa da, ja bih i volela da uređujem taj podforum, u tom smislu da pratim sve što se tamo dešava i da spajam teme koje već postoje a ima ih dve-tri, obrišem temu koja je dva puta napisana zbog bolje preglednosti i naravno da se tamo svetujem u vezi dece, što bih ja tražila savete, što bih nekome dala ako mi nešto poznato i imam iskustva.

Jel vam se sviđa moja Anastasija, tu je baš mala, i to je 31.12.2005. pred doček smo se slikale?
Slika
OljaA
Aktivan član
Aktivan član

Post od OljaA »

Pa hajde urednici, admine, pomozite mi da skinem prefiks!
Ne želim da se učlanjujem pod novim imenom jer imam već više od 100 poruka i ne želim biti "nov član" kad sam aktivan, a uz to kao što rekoh želim i da uređujem.
Ja odem na Profil i lepo izbrišem Dr, i pošaljem ali ništa, posle je greška u ukucavanju ako ukucam samo Olja i opet moram Dr. Olja tako da ništa, mislim da je neophodno da admin odobri i skine mi prefiks.
Slika
JoannaL
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 28, 2007 12:53 am

Post od JoannaL »

Sta bre vredjanje, sta malouman!
Ja samo tacku izbacila :D , sorry, ne vredjam se, al ja sam mislila da se ova Olja zeza cim je takav nadimak izabrala!
Sve koje poznajem i dolaze ovde mislili su da je teza zadjebancija i da je nadimak socan!
Oljo, ne budali, registruj se ponovo, iz pocetka sa kompletno novim imenom, ne mozes promeniti vec registrovano ime.
Ajde bre pa kako ste je napali ko da je bog zna sta uradila, napisala nekoliko komentara koji nisu bili "profesionalni".
Da malo oladite nije lose.
Odgovori