[quote="betoven24"]meni su se pojavile u trudnoci na jagodicama i izgledaju kao prljava koza, a sada su mi se prosirile i ispod ociju. Nisam jos uvek pronasla nista sto ih zaustavlja[/quote]
A da li i te od trudnoce reaguju na sunce, tako sto se pojacaju.Inace, moje su od sunca.
Tamne mrlje po licu
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ovde se na forumu cesto spominjao Depiderm brenda Uriage, ne znam da li ga po nasim apotekama ima.
Takodje se reklamira Derma Medica krem koji navodno uklanja fleke .
I u katalogu dr Murad vidim da postoje posebne emulzije za uklanjanje fleka.
Posto su takve koze sklone flekama osetljive, mislim da je neophodan sun blocker UVA/UVB zastita najmanje 30.
Ako je neko vec imao neka iskustva sa kremama koje sam napisala, najbolje bi bilo da ovde podeli iskustva.
Mr Silvio, dr Gorana i Dragana su hvalili Depiderm, pa nije lose da se potrazi i da se proba sa tim.
Za zene koje su u menopauzi ili predmenopauzi Vichy je izbacio novi krem Novadiol koji izmedju ostalog navodno sprecava pojavu fleka , postojece uklanja, ali se ovo vise odnosi na fleke nastale hormonalnim deficitom.
Takodje se reklamira Derma Medica krem koji navodno uklanja fleke .
I u katalogu dr Murad vidim da postoje posebne emulzije za uklanjanje fleka.
Posto su takve koze sklone flekama osetljive, mislim da je neophodan sun blocker UVA/UVB zastita najmanje 30.
Ako je neko vec imao neka iskustva sa kremama koje sam napisala, najbolje bi bilo da ovde podeli iskustva.
Mr Silvio, dr Gorana i Dragana su hvalili Depiderm, pa nije lose da se potrazi i da se proba sa tim.
Za zene koje su u menopauzi ili predmenopauzi Vichy je izbacio novi krem Novadiol koji izmedju ostalog navodno sprecava pojavu fleka , postojece uklanja, ali se ovo vise odnosi na fleke nastale hormonalnim deficitom.