Tamne mrlje po licu

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

nia
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 10, 2007 9:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nia »

[quote="betoven24"]meni su se pojavile u trudnoci na jagodicama i izgledaju kao prljava koza, a sada su mi se prosirile i ispod ociju. Nisam jos uvek pronasla nista sto ih zaustavlja[/quote]

A da li i te od trudnoce reaguju na sunce, tako sto se pojacaju.Inace, moje su od sunca.
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am

Post od Andjela »

Ovde se na forumu cesto spominjao Depiderm brenda Uriage, ne znam da li ga po nasim apotekama ima.

Takodje se reklamira Derma Medica krem koji navodno uklanja fleke .

I u katalogu dr Murad vidim da postoje posebne emulzije za uklanjanje fleka.

Posto su takve koze sklone flekama osetljive, mislim da je neophodan sun blocker UVA/UVB zastita najmanje 30.

Ako je neko vec imao neka iskustva sa kremama koje sam napisala, najbolje bi bilo da ovde podeli iskustva.

Mr Silvio, dr Gorana i Dragana su hvalili Depiderm, pa nije lose da se potrazi i da se proba sa tim.

Za zene koje su u menopauzi ili predmenopauzi Vichy je izbacio novi krem Novadiol koji izmedju ostalog navodno sprecava pojavu fleka , postojece uklanja, ali se ovo vise odnosi na fleke nastale hormonalnim deficitom.
nia
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 10, 2007 9:35 pm

Post od nia »

Znam za Depiderm, ali je neshvatljivo skup, narocito ako bi ta krema morala stalno da se koristi, a da pritom ne podrazumeva i uobicajenu negu(sto je dodatna kolicina krema), zato se i znosim laserom , u nadi da ce ih trajno ukloniti.
Odgovori