pitanje uz molbu za bilo kakav odgovor
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
fghfh
evo ti za svaki slucaj mejl [email protected], poslala sam ti i pp
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 09, 2007 6:45 pm
BEZ BRIGE!!!!
BUDI BEZ BRIGE!!!!
JA SAM REAKTIVNA NA HEPATITIS C VEC 6 GODINA, TRUDNOCA PROSLA NORMALNO, MOGUCNOST PRIJENOSa NA PLOD- SKORO NIKAKVA, DAKLE, NORMALNO MOZES I DOJITI!
LJUDI OVDJE NISU DOVOLJNO UPUCENI.
A I SEXUALNIM PUTEM , PRENOSI SE SAMO U SLUCAJU KRV U KRV, STO JE MINIMALNA MOGUCNOST, PUSTI STA TI PRICAJU ONI KOJI NEZNAJU NISTA O TOME!!
IMAM JOS PUNO PRIMJERA, KOJI POTVRDJUJU MOJ SLUCAJ!
JA SAM REAKTIVNA NA HEPATITIS C VEC 6 GODINA, TRUDNOCA PROSLA NORMALNO, MOGUCNOST PRIJENOSa NA PLOD- SKORO NIKAKVA, DAKLE, NORMALNO MOZES I DOJITI!
A I SEXUALNIM PUTEM , PRENOSI SE SAMO U SLUCAJU KRV U KRV, STO JE MINIMALNA MOGUCNOST, PUSTI STA TI PRICAJU ONI KOJI NEZNAJU NISTA O TOME!!

Re: BEZ BRIGE!!!!
Molim te ne populariši svoj stav o ovoj bolesti!maya.avdibegovic napisao:BUDI BEZ BRIGE!!!!
Doktorka je rekla kako se ovo prenosi, a ona je sigurno upoznata sa više slućajeva nego ti, kao i njihovim komplikacijama. Hvala Bogu da je tebi dobro, i da mi poživiš na mnogaja ljeta. Ali ako postoji šansa da se
ove devojke ne zaraze, a to je... kondom. Onda je to to. Ako žele dete sa ovim parnerima, onda je i to to. Njihova odluka, koja se ne donosi preko noći, i zasigurno ne možemo uticati na to.
pozdrav