Rec je o mojoj mami koja je pre otprilike mesec dana pocela da ga koristi a inace vec dugo godina ima probleme sa aritmijama i visokim pritiskom, a pomenuti lek je pocela da koristi zbog osecaja stezanja i probadanja u grudima.
Problem je u tome sto je pocela da ga pije na svoju ruku i spada u osobe koje ni ziva sila ne bi oterala lekaru(uz sve moje napore da je ubedim u suprotno) i sad mene zanima koliko dugo propranolol sme da se koristi?
Ona pije po 1/4 ujutru i isto toliko uvece i kaze da joj je pomogao i da vise nema te senzacije u grudima,a ja samo znam da terapija propranolom ne sme naglo da se prekine pa me zato i zanima koliko se on dugo sme upotrebljavati.
Taj lek je inace prepisan meni

jer sam zbog koksakija imala tahikardije i probode u grudima ali ga ja nikad nisam ni koristila i nisam se pokajala zbog toga,a mama je tad verovatno i saznala za dejstvo leka pa je odlucila da po koji put proguta po celu tabletu......mislim ocajno ali sta da radim sem da joj na svakih 6 dana iseckam 3 tablete i da joj stalno ponavljam da ne sme da preskace kad ga vec koristi.
Please help......
P.S. Ako neko zna za dobro obdaniste za roditelje neka mi preporuci