Hocu li vidjeti svoju bebu u Maju?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Poslusajte Dr.Obgyn i uzivajte u svojoj trudnoci!

Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
http://www.*/forum/
Nekim drugim razlogom sam opet na ovom sajtu pa sam se sjetila da ste u ovo vrijeme bili uz nas.Hvala Vam.
Sada smo 29 nedjelja trudnoce.
Sve je apsolutno uredno i normalno hvala Bogu.
Termin je 12 Maj 2007.
Nejvise je zahvalan tome prof.dr. Plecas iz Visegradske koji mi je strucno i tacno objasnio da nemam niti jedan razlog za brigu.Moja trudnoca i beba su normalne kao svaka normalna trudnoca.
Moja mala gospodjica i ja se super osjecamo i jedva cekamo da se upoznamo.
Lijep pozdrav za sve dobre ljude na ovom forumu i naravno posebno hvala Dr.Obgyn na podrsci.
Sada smo 29 nedjelja trudnoce.
Sve je apsolutno uredno i normalno hvala Bogu.
Termin je 12 Maj 2007.
Nejvise je zahvalan tome prof.dr. Plecas iz Visegradske koji mi je strucno i tacno objasnio da nemam niti jedan razlog za brigu.Moja trudnoca i beba su normalne kao svaka normalna trudnoca.
Moja mala gospodjica i ja se super osjecamo i jedva cekamo da se upoznamo.
Lijep pozdrav za sve dobre ljude na ovom forumu i naravno posebno hvala Dr.Obgyn na podrsci.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Nov 21, 2004 1:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Uh stegla mi se knedla u grlu dok nisam procitala do kraja i da je sve ok! Strasno je kako neko nepromisljenom izjavom moze da ti zagorca zivot. Ja sam imala takav slucaj na tzv.ekspertnom uz kad mi je dr.reko da se bebi glava sporije razvija i maltene mi predlozio prekid trudnoce a bila sam 5-6mes. Hvala Bogu beba mi je andjeo! Sve najbolje i javi kad bvde i stavi slicicu u Bebe sa foruma!
moja dva sunasca - LENA 15.08.2006. u 15:10 i VASILIJE 10.04.2008. u 02:15