sta moze izazvati raniji porodjaj?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
sta moze izazvati raniji porodjaj?
Ja cu imati planirani carski rez i to 11 dana pre termina za normalan porodjaj.Ako dodje ranije do nekih simptoma (otvaranje,kontrakcije itd) onde cu ici i ranije.Zanima me sta sve moze izazvati prevremeni porodjaj i koje su preventivne mere da se to ne desi?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 11, 2007 11:33 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Neznam u kom si mesecu ali ja sam u 8 mesecu imala napad bubrega kako oni to zovu.
Krenuo mi je kamen iz bubrega i to 4 komada za koje nisam ni znala da imam i mogla sam da se porodim pre vremena.
Takodje znam da Eserihija coli izaziva prevremen porodjaj.
Mene su porodili takodje 10 dana ranije pa su se onda ginekolozi i pedijatri svadjali da li je beba donesena ili ne(pre vremena).
Reanimirali su je vise puta a i imala je svega 2600 gr i 48 dugacka.
Nije strasno ali je malo
Ako ti je sve do sada teklo ok nevidim zasto bi se nesto iskomplikovalo .
Ja mislim da oni zakazu carski malo ranije bas iz razloga da ti nekranes da se ranije poradjas.
Krenuo mi je kamen iz bubrega i to 4 komada za koje nisam ni znala da imam i mogla sam da se porodim pre vremena.
Takodje znam da Eserihija coli izaziva prevremen porodjaj.
Mene su porodili takodje 10 dana ranije pa su se onda ginekolozi i pedijatri svadjali da li je beba donesena ili ne(pre vremena).
Reanimirali su je vise puta a i imala je svega 2600 gr i 48 dugacka.
Nije strasno ali je malo

Ako ti je sve do sada teklo ok nevidim zasto bi se nesto iskomplikovalo .
Ja mislim da oni zakazu carski malo ranije bas iz razloga da ti nekranes da se ranije poradjas.
Yeckar