MISSED ABORTION H I T N O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 08, 2006 11:44 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Feb 02, 2006 9:53 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Niko ne kaze da treba hodati u skafanderu, ali isto tako nije kontraproduktivno znati. Znam da jednim turiranjem majstora iz gradskog saobracajnog udahnemo PAH-ova za ceo zivot suvišnih. Ipak ni jedna od nas zbog toga ne izvršava samoubistvo jer se "otrovala". Jednostavne izbegavanje nekih mutagenih substanci tj kompleksnih jedninjenja moze svakako pomoci. Na kraju krajeva svako bira svoj put i vremenom i nosi u svome telu materije koje sreće i/ili pokupi na tom putu.
Ponavljam, nisam pokušavala da diskutujem o nekoj proizvoljnoj priči nego samo da skrenem pažnju potkrepljena naučno dokazanim činjenicama. A da se Pančevci nisu bunili, sirene nikad ne bi prestale. Pubunimo se i mi , tražimo da kontrolišu vodu, poprave filtere itd. Meni je ugodnije kad je zdravije.
Ponavljam, nisam pokušavala da diskutujem o nekoj proizvoljnoj priči nego samo da skrenem pažnju potkrepljena naučno dokazanim činjenicama. A da se Pančevci nisu bunili, sirene nikad ne bi prestale. Pubunimo se i mi , tražimo da kontrolišu vodu, poprave filtere itd. Meni je ugodnije kad je zdravije.
Probala skoro SVE na nasem i evropskiom trzistu.