DOKTOR LJUBIC

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
gocai
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 28, 2007 2:13 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

DOKTOR LJUBIC

Post od gocai »

Da li bi neko mogao da mi da odgovor na pitanje kako da stupim u kontakt sa doktorom L;jubicem posto sa cula od svoje prijateljuce da joj je dosta pomogao u vezi lecenje steriliteta.Moja dijagnoza je PCOS i posle dosta neuspelih pokusaja stimulacija ovulacije sa INJEKCIJAMA PUREGONA I KLOMIFENA NISTA.
vesna7
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 04, 2006 10:42 am

Post od vesna7 »

mislim da treba da nazoves njegovu ordinaciju 011/3281051 i da se raspitas....mada je do njega tesko doci, jedino kad bi neko ima da te licno posalje
nouselle
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 29, 2007 6:20 pm

Post od nouselle »

Do Ljubica ces tesko doci, ali...

On radi privatno u poliklinici Jevremova u istoj ulici br.41, a i u Narodnom frontu (mislim) i tamo je nacelnik za rizicne trudnoce. On jeste jedan od najboljih. u Jevremovoj radi jos i dr Zoran Stankovic koji je isto pouzdan kao Ljubic.

Probaj da zakazes kod Stankovica. Neces se pokajati.

Srecno :wink:
ema_123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 25, 2006 9:23 am

Post od ema_123 »

koliko ja znam, dr.Ljubic radi u GAK-u (Visegradska), kao nacelnik odelenja Carskih rezova...
era
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 20, 2005 11:36 am

Post od era »

Da se i ja ukljucim. Dr Ljubic radi u Visegradskoj kao nacelnik odeljenja za visoko rizicne trudnoce, ali radi i na drugim odeljenjima. Meni je radio vto decembra meseca. Takodje radi i u Jevremovoj, gde ces ga lakse naci.
nouselle
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 29, 2007 6:20 pm

Post od nouselle »

Pa nisam bila sigurna gde radi.

Nema veze. Mozete ga naci u Jevremovoj, ali budite spremni da sacekate bar 3-6meseci.
miona
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 19, 2006 1:08 pm

Post od miona »

Ljubić je fenomenalan doktor i retko dobar stručnjak. Zaista se vredi potruditi i do njega doći. On i Stanković su neverovatni, a Stanković je jedna toliko fina i staložena osoba da ga preporučujem svakom (pored toga što je odličan stručnjak). I izdvojila bih i Aleksandra Stankovića.
Odgovori