Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Da li bi neko mogao da mi da odgovor na pitanje kako da stupim u kontakt sa doktorom L;jubicem posto sa cula od svoje prijateljuce da joj je dosta pomogao u vezi lecenje steriliteta.Moja dijagnoza je PCOS i posle dosta neuspelih pokusaja stimulacija ovulacije sa INJEKCIJAMA PUREGONA I KLOMIFENA NISTA.
On radi privatno u poliklinici Jevremova u istoj ulici br.41, a i u Narodnom frontu (mislim) i tamo je nacelnik za rizicne trudnoce. On jeste jedan od najboljih. u Jevremovoj radi jos i dr Zoran Stankovic koji je isto pouzdan kao Ljubic.
Probaj da zakazes kod Stankovica. Neces se pokajati.
Da se i ja ukljucim. Dr Ljubic radi u Visegradskoj kao nacelnik odeljenja za visoko rizicne trudnoce, ali radi i na drugim odeljenjima. Meni je radio vto decembra meseca. Takodje radi i u Jevremovoj, gde ces ga lakse naci.
Ljubić je fenomenalan doktor i retko dobar stručnjak. Zaista se vredi potruditi i do njega doći. On i Stanković su neverovatni, a Stanković je jedna toliko fina i staložena osoba da ga preporučujem svakom (pored toga što je odličan stručnjak). I izdvojila bih i Aleksandra Stankovića.