Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Postovana Dr.Obgyn,
Sad sam u 10 -oj nedelji trudnoce,tacnije 9+5.Nedavno sam pocela da osecam peckanje i blagi svrab na velikim usnama.Moj Family Dr.,koji se ince bavi trudnocom i porodjajima,mi je prepisao Terazol ovules i kremu.Problem je sto sam ja , citajuci sadrzaj leka, procitala da trudnice u prvom tromesecju ne bi trebalo da ga koriste.Interesuje me sta Vi mislite o tome,da li bez rizika mogu koristiti te vaginalete ili mi preporucujete neki drugi lek.Hvala Vam!
Biljana
Tesko da ce ti obgyn odgovoriti posto retko navraca na forum. Ali znam da je meni dr davala u prvom tromesecju samo vaginalete kantariona i povidon joda (ukoliko nisi alergicna na jod). Vidi najbolje sa jos nekim gin.
moja dva sunasca - LENA 15.08.2006. u 15:10 i VASILIJE 10.04.2008. u 02:15
Hvala ti puno na brzom opdgovoru..Mislim i ja da su ipak najbolji ti prirodni lekovi,ali onda se pitam oce li se to izleciti ako imam infekciju.Verovatno da cu se konsultovati sa jos nekim dr...Hvala ti